2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 33 پست
بنظرمن بهتر از خیانت بیایم اول با طرف مقابلمون صحبت کنیم اگه نشد بهترین راه طلاق .خیانت داری ذات خود ...

یه عده هم خدا رو میخوان هم خرما رو

هم خونه و زندگیشونو داشته باشن هم یکی دیگه بیرون پایه عشقو حالشون

پس در موردش با همسرشونم حرف نمیزنن !

نفرررررت دارم از ادمی که خیانت میکنه چه زن چ مرد😖

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 
یه عده هم خدا رو میخوان هم خرما رو هم خونه و زندگیشونو داشته باشن هم یکی دیگه بیرون پایه عشقو حالشو ...

هرپنج انگشت ک اندازه نیستن .حالا میای ب طرفت میگی اگه ادم شد ک شده ولی اگه نشد بهترین کار طلاقه ن خیانت .چون تو خیانت داری اولا ب خونواده ات خیانت میکنی بعد شوهر یا زنت چون داری اصالت خونوادگیتو نابود میکنی و لایق کسی خیانت میکنه همونان ک هرشب....میخابن

ادمک اخر دنیاست بخند ...ادمک عشق همینجاست بخند ..دست خطی ک تورا عاشق کرد ...شوخی کاغذی ماست بخند ....ادمک خرنشی گریه کنی ....کل دنیا سراب ست بخند😂😂😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرپنج انگشت ک اندازه نیستن .حالا میای ب طرفت میگی اگه ادم شد ک شده ولی اگه نشد بهترین کار طلاقه ن خی ...

گل گفتی گل گفتی

غنچه بودی شکفتی😂👌🏻

نه خداییش حرفات حقه👍🏻

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 
گل گفتی گل گفتی غنچه بودی شکفتی😂👌🏻 نه خداییش حرفات حقه👍🏻

ممنون لطف کردی 

ادمک اخر دنیاست بخند ...ادمک عشق همینجاست بخند ..دست خطی ک تورا عاشق کرد ...شوخی کاغذی ماست بخند ....ادمک خرنشی گریه کنی ....کل دنیا سراب ست بخند😂😂😅