2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 33 پست

[QUOTE=144571405]هیچوقت ماه اگه هم پشت ابر بمونه طوفانی میشه خخ

ادمک اخر دنیاست بخند ...ادمک عشق همینجاست بخند ..دست خطی ک تورا عاشق کرد ...شوخی کاغذی ماست بخند ....ادمک خرنشی گریه کنی ....کل دنیا سراب ست بخند😂😂😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای  آخرش بدجور لو میره الان داغه نمیفهمه

ایشاااالا که لو بره

دلم برای نامزد ساده لوحش میسوزه

عین کبک سرشو کرده زیر برف خبر نداره🤦🏼‍♀️

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 
اوایل برام تعریف میکرد میدید من مخالفم و هی نصیحتش میکنم الان داره به دوست مشترکمون حرفاشو میزنه ج ...

اونا دلشون میخواد فقط تاییدشون کنی

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
اونا دلشون میخواد فقط تاییدشون کنی

دقیقا همینطوره!

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 
ایشاااالا که لو بره دلم برای نامزد ساده لوحش میسوزه عین کبک سرشو کرده زیر برف خبر نداره🤦🏼‍♀️

چیکار کنن واقعا نمیفهمه تا وقتی هم بفهمه کار از کار گذشته

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
اوایل برام تعریف میکرد میدید من مخالفم و هی نصیحتش میکنم الان داره به دوست مشترکمون حرفاشو میزنه ج ...

الان داغه نمیهفمه دوست واقعی بهت میگه ولی دوست الکی میگه میخاستم بگم .حالا نمیگم ادم خطا نمیکنه ولی مال زمان مجردیه

ادمک اخر دنیاست بخند ...ادمک عشق همینجاست بخند ..دست خطی ک تورا عاشق کرد ...شوخی کاغذی ماست بخند ....ادمک خرنشی گریه کنی ....کل دنیا سراب ست بخند😂😂😅
دقیقا همینطوره!

اگه خلاف خواستشون حرف بزنی یا نصیحت کنی از تو بدتر کسی نیست 

الان داغه نمیهفمه دوست واقعی بهت میگه ولی دوست الکی میگه میخاستم بگم .حالا نمیگم ادم خطا نمیکنه ولی ...

گفتم الان تو نامزدی تعهد داری

میگه زن وقتی عروسی کردیم و رفتم خونه خودم دیگه ول میکنم

وااااای خدا همه دوستای نزدیکمون میدونن من چقدر حرص میخورم بخاطرش 

الانم خیلی رابطمون شکر آبه

گفتم الان تو نامزدی تعهد داری میگه زن وقتی عروسی کردیم و رفتم خونه خودم دیگه ول میکنم وااااای خدا ...

عیب نداره بزار ازدستت ناراحت باشه یروز میفهمه ک دوست واقعی فقط تو بودی

عیب نداره بزار ازدستت ناراحت باشه یروز میفهمه ک دوست واقعی فقط تو بودی

ممنون 🌹

ایشاااالا که لو بره دلم برای نامزد ساده لوحش میسوزه عین کبک سرشو کرده زیر برف خبر نداره🤦🏼‍♀️

بابا اون بنده خدا هم خبر نداره ولی دلیلش چیه ک خیانت میکننن واسه اینده ام شاید بدرد خورد .یا شوهره خیانت میکنه ک زن رو وادار میکنه یا ... برام سواله

بابا اون بنده خدا هم خبر نداره ولی دلیلش چیه ک خیانت میکننن واسه اینده ام شاید بدرد خورد .یا شوهره خ ...

خوشی بزنه زیر دل طرف خیانت میکنه

ادمی خوبی ببینه هار میشه 

بعدشم شاید بی محبتی و کم توجهی یکی از دوطرف باعث بشه که به زن یا مرد به محبت خارج از خونه کشیده بشه

خوشی بزنه زیر دل طرف خیانت میکنه ادمی خوبی ببینه هار میشه  بعدشم شاید بی محبتی و کم توجهی یکی ...

بنظرمن بهتر از خیانت بیایم اول با طرف مقابلمون صحبت کنیم اگه نشد بهترین راه طلاق .خیانت داری ذات خودتو نشون میدی و فقط فقط با احساسات و وجدان خودت بازی میکنی