2777
2789
عنوان

خیانت

232 بازدید | 33 پست

دلیل خیانت خانومهای شوهردار چیه واقعا ک اینقدر زیاد شدن😮😣

ادمک اخر دنیاست بخند ...ادمک عشق همینجاست بخند ..دست خطی ک تورا عاشق کرد ...شوخی کاغذی ماست بخند ....ادمک خرنشی گریه کنی ....کل دنیا سراب ست بخند😂😂😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست منم نامزد داره

ولی داره با برادر دوس پسر قبلیش چت میکنه وقرار میزاره

میگه جای داداشمه😑

ایا اسمش خیانت نیست؟؟؟

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 
دوست منم نامزد داره ولی داره با برادر دوس پسر قبلیش چت میکنه وقرار میزاره میگه جای داداشمه😑 ایا ...

خیانته دیگه

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
همون دلیلی ک آقایون زن دار میارن برای خیانتشون

واقعامتاسفام براشون ک خیانت اینقدر راحت شده

ادمک اخر دنیاست بخند ...ادمک عشق همینجاست بخند ..دست خطی ک تورا عاشق کرد ...شوخی کاغذی ماست بخند ....ادمک خرنشی گریه کنی ....کل دنیا سراب ست بخند😂😂😅

نه واقعا سوال منم هست علتش چیه الان عوض دخترا اونا ب پسرا گیر میدن بابا اون شوهرو طلاق بده بعد برو پی دلت

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
چه جراتی داره

نامزدش هر هفته بهش سر میزنه

پسره هم که بهش زنک میزنه بهونه میکنه میگه دوستمه

و چند قدم اون طرف تر باهاش حرف میزنه😐🤭

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 
دوست منم نامزد داره ولی داره با برادر دوس پسر قبلیش چت میکنه وقرار میزاره میگه جای داداشمه😑 ایا ...

ن خیانت نیس بهش بگو فشار نیاره رو مخش .مگه خیانته چیه همینکه با یکی از نظر وعاطفی واحساسی و...در ارتباط باشی میشه ی نوع خیانت

واااای  آخرش بدجور لو میره الان داغه نمیفهمه

هیچوقت ماه پشت ابر نمیمونه هیچوقت یروز میفهمن همه

واااای  آخرش بدجور لو میره الان داغه نمیفهمه

بحث لو رفتن بحث این جور ادما وجدان ندارن باید بهشون بگی زمین گرده

ن خیانت نیس بهش بگو فشار نیاره رو مخش .مگه خیانته چیه همینکه با یکی از نظر وعاطفی واحساسی و... ...

اوایل برام تعریف میکرد میدید من مخالفم و هی نصیحتش میکنم

الان داره به دوست مشترکمون حرفاشو میزنه

جالبه به اون میگه به فاطمه چیزی نگو😏

چرا ؟ چون من حرف حقو میزنم و بهش میکم خیانتکار