2777
2789
عنوان

ماسک مو خانگی

1511 بازدید | 9 پست

بچها بیاید هرچی ماسک مو خونگی  بلدیم بهم بگیم اونی ک تاثیر داشته و عالی بود 

حتما بگید تا از تجربه هامون استفاده کنیم

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میشه طرز تهیشونم بگی

یه قاشق غذا خوری عسل طبیعی یا مارک خوب(شیره قند نباشه که بدتره)رو با یه لیوان شیری یه کم گرم شده قاطی میکنی یه ساعت قبل حموم میزنی به سرت کلاه میکشی و بعد میشوری.

الوورا هم که گوشت وسطشو درمیاری میریزی تو میکسر میزنی به سرت و دوساعت بعد میشوری

تخم مرغم زردشو جدا میکنی میتونی با یه قاشق عسل یا یه قاشق ماست مخلوط کنی بذاری یا حتی خالی بذاری.اگه سرت چربه میتونی سفیدشم جدا نکنی من چون موهام خشکه سفیده شو نمیزنم.

گل ختمی رو هم باید پودر کنی بریزی تو اب جوش هفت هشت ساعت بذاری بعد که حل شد از جوراب یا پارچه نخی رد کنی.وقتی موهات خیسه بزنی به کف سرت و ساقه موهات یه ربع بعد زیر اب سرد ابکشی کنی .هم الان که تابستونه کف سرو خیلی خنک میکنه هم ضد وز و گره هست

یه قاشق غذا خوری عسل طبیعی یا مارک خوب(شیره قند نباشه که بدتره)رو با یه لیوان شیری یه کم گرم شده قاط ...

واییی مرسی عزیزدلم ک حوصله کردی وجواب دادی😍فقط آب گل ختمی بزنم دیکه

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉