2777
2789
شیر خشک چه مارک و مدلی باید بگیرم؟

شیر خشک اپتامیل یک بگیر یا سوپرامیل بگو برای تازه به دنیا اومده میخوام نان نگیر نان به بیشتر بچه ها نمیسازه شیشه شیر بگیر با سر شیشه ارتودنسی که سینه ات بعدا بگیره 

ولی تو بیمارستان بچه با اغوز سیر میشه فقط بعد هر بار شیر اروغ بچه بگیر حتما 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه من دادن همه چی  پوشک نوار بهداشتی همه چی شامپو مسواک خمیر دندون همه چی دیگه یادم نیس

احتمالا زمان ارزونی زایمان کردی.

من هفده ماه پیش زایمان کردم.هیچکدومو بهم ندادن

واسه من دادن همه چی  پوشک نوار بهداشتی همه چی شامپو مسواک خمیر دندون همه چی دیگه یادم نیس

خصوصیا برا منم دادن وسایل برا خودم 400 تومن شد چیزی خاصیم نبود داخلش سرهم 100 تومنم نمیشد 😑 برا بچه ندادن ولی 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
احتمالا زمان ارزونی زایمان کردی. من هفده ماه پیش زایمان کردم.هیچکدومو بهم ندادن

من دوماه پیش بود به خودم همه چی دادن 400 گرفتن بابتش به بچه چیزی ندادن 

مرسی عزیزم شیشه اونت نچرال گرفتم

خوبه طرح سینه مادر باشه حتما که سینه رو بگیره 

بیمه تون چی بود؟ چه ارزون زایمان کردی؟؟؟؟ کدوم شهری؟؟؟

نه ساک رو 400😑 

کل هزینه بیمارستان 6 تومن شد بیمه ندارم 

نه ساک رو 400😑  کل هزینه بیمارستان 6 تومن شد بیمه ندارم

اهان بابتش پول جدا گرفتن.؟

پس خیلی گرفتن.

اینجا یه زمانی بیمارستان دولتی اوئم فقط به کسایی که مال روستا بودن ساک میداد رایگان.ولی واسه افراد که تو شهر بودن میپرسبد که میخواین یا نه البته با هزینه

من برای مراقبت های بارداری و زایمانم رفتم پیش خانم دکتر صادقی و خیلی هم از کارشون راضی ام 

دکتر با تجربه و خیلی با صبر و خوش اخلاقی هستن

بخوای میتونم ادرس سایتشون رو به توهم بدم بری سر بزنی عزیزم

https://www.drlalehsadeghi.com/
شماره تماس: 09120549149  

2790
2778
2791
2779
2792