2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ز بزن بیمارستان بپرس.من خصوصی بودم بیشتر چیزا رو دادن.

شیرخشک نبر.قطره یا کپسول شیرافزا شب قبل از زایمان بخور خ خوبه و چیزهایی ک شیر رو زیاد میکنه سرچ کن و بخور...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

طبیعی یاسزارین اره بردارنوا بهداشتی شیرخشک هم ببرچون اگه شیرنداشته باشی به بچه بدی زردی میگیرداب بدنش کم میشددیگه یک حوله ویک دست لباس برای بچه وپوشاک بعضی لیمارستانهالباس تن بچه میکنند

اره برا بچه لباس 

برا خودتم لباس بردار 

دمپایی بردار 

نوار بهداشتی 

لباس زیر یه بار مصرف 

دسمال کاغذی 

مثلا لیوانم میتونی برداری برا اب خوردن 

شیشه شیر بردار شاید شیر خودتو اولش نخورد 

پوشک بزرگ بگیرر لباس زیر یکبار مصرف زیرانداز تعویض جوراب یه دست لباس اضافه

برای بچه لباس خشک کن شیشه شیر یه لباس برای خونه اوردن کریر 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من نوار بهداشتی مخصوص زایمان گرفتم خیلی بزرگ بود چون خونریزی خیلی زیاده عالی بود شورت یکبار مصرف هم ...

مارک خاصی داره؟برم داروخانه بگم نوار برای زایمان میخوام؟

من بچه ندارم 

ولی خواهرم دوبار زایمان کرده تجربه دارم 

دستمال کاغذی لباس برا نی نی لباسی ببر که راحت بره تنش

دور پیچ الان گرمه پتو نمیخواد کریر رو وقتی خواستی از بیمارستان بیای بیرون بگو بیارن واست

دستمال مرطوب شیر خشک ولی نزار هم اتاقی هات بدونن همشو مصرف میکنن

مای بی بی

کلاه برا بچت ببر

برا خودت از این پوشک های بزرگ که برا نی نی ها استفاده میشه ولی برا خودته  لیوان خرما دستکش برا نی نی اینا به ذهنم رسید

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔

دستمال. شورت توری مخصوص زایمان . پد بزرگ . لیوان .نسکافه . بیسکوییت و حوله . ضدعفونی کننده .ماسک .کاور مخصوص توالت فرنگی 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
2790
2778
2791
2779
2792