2777
2789
عنوان

راهنمایی

28 بازدید | 6 پست

خانوما میگم من عقدم اگ تخت نخرم خیلی بده دوست دارم بخرم اما مبل سنگین خریدیم .میگم بعدا بخرم ک فشار بهمون نیاد و بعد ی تخت خوب بخریم ن اینکه الان برق می ارزون بخریم

مسخرم نمیکنن

راهنمایی میکنید 

منم مبل خریدم تخت نخریدم یکی دو سال بعد تخت خریدم چه اشکالی داره

سعی کن جوری زندگی کنی که که خودت کمتر عذاب بکشی هر کاری کنی دهن مردمو نمیشه بست

مرد که خوب باشد، زن بی شک بهترین میشود؛ باور کنید! مرد زن را میسازد. پشت هر مرد موفقی، زنی است که خیالش از مردانگی مردش...جمع است....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مبل خریدم تخت نخریدم یکی دو سال بعد تخت خریدم چه اشکالی داره سعی کن جوری زندگی کنی که که خودت ک ...

دوست دارم ی چیز خوب بخرم دوست دارم وسایلم همه خوب باشن ترم الان ارزون بخرم 

خیلی بهش فک میکنم.

پس همون کاری رو کن که فک میکنی درسته

من یه استاد داشتم بنده خدا میگفت جهازمو که چیدم مادرشوهرم اومد نگاه کرد گفت چرا آفتابه نخریدی؟

موقع مرگش کلی حلالیت طلبیده بوده که چرا توقع بیجا داشته

تو همه چیزتم که تکمیل باشه باز به یه چیزی گیر میدن 

من و چند تا از فامیل و دوستامون تو یه سال ازدواج کردیم ۹ساله گذشته اونا هنوز دارن قسط میدن و بدهی هاشونو صاف میکنن من حتی یه روزم بعد از عروسی هیچ قسطی ندادم نه اینکه فک کنی پولم از پارو بالا میره،عروسی نگرفتم به جاش رفتم زیارت و یه مهمونی تقریبا ۱۰۰_۱۵۰نفره گرفتم از وسایل خونه هم نه خانواده خودمو تحت فشار گذاشتم که حتما این مارک باشه یا فلان وسیله حتما باشه نه شوهرمو زور کردم خودمم بعدش آرامش داشتم سالی یکی دوبار مسافرت رفتم ماشینمونو عوض کردیم باغ خریدیم

اگر میخواستم عروسی بگیرم به هیچ جا نمیرسیدم.

مرد که خوب باشد، زن بی شک بهترین میشود؛ باور کنید! مرد زن را میسازد. پشت هر مرد موفقی، زنی است که خیالش از مردانگی مردش...جمع است....