2777
2789
عنوان

کسانی م مبتلا شدند به کرونا بیان

176 بازدید | 10 پست

دوستان چقدر طول کشید ک خوب بشید و اینکه چطوریه بیشتر وضعیت جسمانی میشه یکم توضیح بدین اگر امکانش هست 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
الان کرونا گرفتی؟

نه نگرفتم

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هالطفا جواب منم بدید چن روزه قفسه سینم انگار مشت خورده باشه درد میکرد تنگی نفس داشتم ودوروزه ازیترو مایسین میخورم وگلومم خلط داشت و گوش چپم تیر میکشید تا به گلو به نظر شما کرونا دارم ....لطفا

منم نگرفتم اما اگه بگیرم حتما میمیرم چون مشکل تنگی نفس دارم

خدانکنه دور از جون میدونی آخه هر کسی یه چیزی میگه از طول درمان واقعا نمیفهمم 

بستگی داره بنظرم هرکسی ی جوری میگیره 

دوستم میگف رفتیم ی عروسی اونجا یکی از فامیلا کارمند بانک بوده از اون زنش گرفته بعد تو عروسی خیلیا گرفتن گفت ماهم دوتا خواهرشوهرام با با مادر شوهرش گرفتن گل ولی هم اونا هم کل مهمانت خفیف گرفتن و دوره ش ۱۴ روزه بوده ولی دوستم با پدر شوهرش  و شوهرش نگرفتن

بچه هالطفا جواب منم بدید چن روزه قفسه سینم انگار مشت خورده باشه درد میکرد تنگی نفس داشتم ودوروزه ازی ...

میدونی دوستم الان هر جای بدنت درد بکنه میگن داری و اینکه علائمش فرق کرده میگن الان بیرونی روی سردرد چشم درد از این جور چیزا مایعات زیاد بخوره خدانکرده اگرم باشه رود درمان بشه