2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مال مام چوبیه البته مستاجریم ولی از پشت پایینشو یه چسبی زدیم که اب خورد نپوسه.بعد حمامم باز میذاریم که رطوبت خرابش نکنه.خونه قبلیمون صابخونه یع کاور مثه جنس سفره زده بود که اب میخوره به چوب نخوره.

من همین یه دونه ام!
ب مرور خراب که میشه فقط بعد ازحمام درو باز بزار بخارش بره بیرون

همش در بازه اما انگاری داره از زیرش باز میشه لایه هاش.از این پرده حموما بزنم که اب بهش نرسه خوبه بنظرتون؟؟

همش در بازه اما انگاری داره از زیرش باز میشه لایه هاش.از این پرده حموما بزنم که اب بهش نرسه خوبه بنظ ...

ما جایی مستاجر بودیم درحمومش چوبی بودش از زیرش داشت میپوسید بعد سوسک زده بود کلی سم زدیمممممم تا رفتن 

بعد شوهرم ازاین برچسبای کابینت زد به دره خیلی بهتر شد دیگه نپوسید بقیش، سوسک اینام دیگه نیومد

در حموم دستشویی خونه ها که چندین ساله دیگه چوبیه

بماند که خونه بابام اینا 30 سال پیش ساخته شده اونم در حمومش چوبیه

و اما برای اینکه از رطوبت خراب نشه حتما بعد حمام در یا پنجره اش رو کامل باز بزارید که همه جا خشک بشه

و دوم اینکه اگه باز میخواید مطمئن باشید برچسب دیواری ها رو بخرید (استیکر) کامل از داخل در رو باهاش کاور کنید. دیگه آب بهش نمیرسه 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم