2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا انقد بی حالم

177 بازدید | 29 پست

نه حال دارم از جام پاشم کارامو انجام بدم نه اشتها دارم چیزی بخورم دوهفته ست پریودم عقب افتاده 😭😭😭😭😭پریروز لکه بینی داشتم فک کردم پر یودمیشم نشدم ....بی بی چکمم منفی شد !آخه چمه

خداجونم بابت همه چی شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی بی جون و بی حال بودم ،  دکتر برام تزریق دو واحد خون تزریق کرد. کمی بهتر شدم ولی هنوزم دستام یخ میکنه و چشمهام سیاهی میره و موقع بلند شدن میلرزم . بدنم خیلی ضعیفه 

من خیلی بی جون و بی حال بودم ،  دکتر برام تزریق دو واحد خون تزریق کرد. کمی بهتر شدم ولی هنوزم د ...

خون نمی‌زنن که منم کم خونی شدید دارم شهرمون وضعیتش قرمزه میترسم برم دکتر

خداجونم بابت همه چی شکرت
آخه اگه چیزی بود بی بی چک منفی نمیومد

شاید عفونت داری سطحی نگیر خدایی نکرده بدتر بشی حتما برو دکتر شایدم داری مامان میشی بی بی چک ات معتبر نبوده

هرچه هستم خدایم داند...
شاید عفونت داری سطحی نگیر خدایی نکرده بدتر بشی حتما برو دکتر شایدم داری مامان میشی بی بی چک ات معتبر ...

خودم  فکر میکنم عفونت ندارم آخه میگن عفونت ربطی به پریود نداره...پریروز فقط لکه اومد ازم تقریباقهوه ای بود فک کردم پریود میشم 

خداجونم بابت همه چی شکرت
خودم  فکر میکنم عفونت ندارم آخه میگن عفونت ربطی به پریود نداره...پریروز فقط لکه اومد ازم تقریبا ...

چرا عفونت ربطی به پریود نداره من خودم ی بار عقب انداختم رفتم دکتر گفت عفونت داری دارو که مصرف کردم پریود شدم

هرچه هستم خدایم داند...