2777
2789
در ضمن میخوام مرغ مجلسی درس کنم

زعفراب اب کرده درس کن بزار توی اون با کره سرخ کن اگه ربی دوس دارین رب رو با روغن تفت بده بعد زعفران اب کرده بریز  و مرغ رو بزار روش

کوفته ش کردی که

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی ابدار نباشه

تو ی دیگ آب انداختی

چطور آبدار نباشه خو

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
در ضمن میخوام مرغ مجلسی درس کنم

باید اول سرخش میکردی و تو ظرف دیگه پیاز و با ادویه تفت میدادی فلفل دلمه ای و هویج و یه حبه سیر و مقداری رب هم بهش میزدی آب اضافه میکردی وقتی به جوش اومد مرغ رو تو سسش میزاشتی تا بپزه

هرچه هستم خدایم داند...

خدایی من دختر دار بشم بزرگتر که بشه اولین چیزی یادش میدم اشپزیه🙄

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

الان به دلخواه میتونی یکم زعفران آب کنی به مرغ بمالید که خوشرنگ تر بشه یا اینکارو نکنی به دلخواه هس. بعد مرغتو سرخ کن. پیاز یه حب سیر با رب سرخ کن ادویه بزن بعد فلفل دلمه هویج هم خرد کن بریز رو مرغ یکم آب بریز بازم به دلخواه میتونی یکم زعفران هم بریزی بزاری خوب بپزه تا آب مرغت کم بشه 

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪