sima2267 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 236 عنوان ترس از تلفن 247 بازدید | 12 پست تلفن زنگ میخوره میترسم.من تو محل کارم پاسخگوی تماس هام.از هر چی صدای تلفنه متنفر شدم.از شنیدن صدای دیگران پشت خط تلفن. اه اه مردم بی ادب و گستاخ .روز به روز فرهنگ داره میاد پایین تر 1399/04/16 | 11:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sima2267 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 236 این چه جامعه ایه ??کاش تو این کشور به دنیا نمیومدیم همش استرس همش گرونی همش خبر بد دعوا جنگ
جنشونم عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1194 من ب زنگ موبایلم فوبیا دارم🤦♀️اصن ی وضعی بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘
۱raha1 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 1959 خب الان کجای تلفن ب گرونیو جنگ ربط داشت؟ یک عدد تخس😬 اکانت خاهرمه واگذار شده ب بنده...امیدوارم هرچه زودتر تاپیکاشو پاککنم😬😁
کاربری_هزارمم_19 عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 3197 من ب زنگ موبایلم فوبیا دارم🤦♀️ اصن ی وضعی منم دقیقا میترسم نمیدونم چرا😓😓 زنگ ایفون خونمون و زنگ تلفن خونمون هم همینطور😓😓 الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
جنشونم عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1194 منم دقیقا میترسم نمیدونم چرا😓😓 زنگ ایفون خونمون و زنگ تلفن خونمون هم همینطور😓😓 نهفته در یک اتفاق بد تو گذشتمونهمن ک میدونمم چیه ولی خب کمترش کردم ولی هنوزم همینجوریم بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘
کاربری_هزارمم_19 عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 3197 نهفته در یک اتفاق بد تو گذشتمونه من ک میدونمم چیه ولی خب کمترش کردم ولی هنوزم همینجوریم ن من فقط وقتایی ک تنهام میترسم وقتایی ک مثلا شوهرم هست یا مهمون داریم نمیترسم نمیدونم از چیمه😢😓 الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
جنشونم عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1194 ن من فقط وقتایی ک تنهام میترسم وقتایی ک مثلا شوهرم هست یا مهمون داریم نمیترسم نمیدونم از چیمه😢😓 عزیزم چیزی نیست شاید تنها ک هستی یهو صدا میترسونتت بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘
کاربری_هزارمم_19 عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 3197 عزیزم چیزی نیست شاید از تنها ک هستی یهو صدا میترسونتت اوهوم همونه😵 الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
ict عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 4732 این چه جامعه ایه ??کاش تو این کشور به دنیا نمیومدیم همش استرس همش گرونی همش خبر بد دعوا جنگ من از حوض اب خصوصا شب باشه میترسم