2777
2789

سلام دوستان من مدتیه به علت مشکلاتم از قبیل بیماری بابام و بعد فوت بابام و بعد مشکلات خانوادگی ودعوا بین خانوادم و همسرم و... دچار یه نوع اضطراب شدم مخصوصا صبح. دلم نمیخواد بیدار باشم تا ۱۲ظهر خوابم البته به زور میخوام بخوابم. بچه ندارم شوهرمم تا عصر نیس. از زنگ تلفن میترسم. شوهرمم محدودم کرده برای رفت و امد با خانوادم.چون دعوای بدی پیش اومد و من قبل دعوا یکسره از صبح تا شب خونه مامانم بودم و کارای بیرون و داخل خونه مامانمو انجام میدادم الان محدودم کرده البته خودمم مامانو میبینم دچار تنش و اضطراب میشم .... چه قرصی بخورم؟سرترالین میگن خوبه بخورم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن خودتو با این چیزا درمان نکنی خودت ب خودت کمک کن ک حالت خوب باشه 

از کارایی ک بیمارت میکنه دوری کن مث همین زیاد خوابیدن مث فک کردن ب این مساعل

صب زود پاشو برو قدم بزن بیرون واقعا تاثیر داره تو روحیت

اهنگ شاد گوش بده برقص از همین کارای کوچیک ک حالتو خوب میکنه

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
بدون تجویز نخور عزیزم برو روانپزشک شاید با ی قرص ضعیف تر بهتر بشی شایدم مشاوره حالتو بهتر کنه

اخه یه جوری شدم ک نمیخوام ادمارو ببینم میخوام تنها باشم  حتی دکتر رفتنم عذابه انگار😔

منج از صدای زنگ موبایلم میترسم جوری ک وقتی زنگ میخوره رنگم میپره و تپش قلب میگیرم

عزیزم خواب زیاد اونم ب زور نشانه ی بروز افسردگیه

لطفا قرصی استفاده نکن چون کم کم همون قرص بیشتر اذیتت میکنه 

سعی کن خودت ب خودت کمک کنی اهنگ های شاد گوش کن فکرای مثبت کن

سعی کن گفتگو و جنگ درونیت رو با خدا صحبت کنی وقتی کسی خونه نیست بلند بلند با خدا صحبت کن بزار درونت خالی بشه

هر وقت حالت خیلی بد شد بنویس انقد بنویس ناراحتیت رو تا از ذهنت کمی دور بشه

یکم سخته ولی پاشو و خودت دست خودت رو بگیر و نزار افسردگی وجودتو پر کنه❤️

بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦‍♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین  بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘
عززززیززززم خدانکرده پشت کوه ک نیستی سریعتر ب یک روانپزشک مراجعه کن شاید لازم باشه چندتا قرص مصرف کن ...

اخه بیزارم از بیرون رفتن .برام شده عین عذاب ک حاضرشم برم جایی.الان هیچ جا نمیرم فقط خونم.تلویزیونم خاموش حتی!😔

ببخشید تو تاپیک شما میگم 

میشه برام گزارش بزنید حذف اکانت بشم هرچی نی نی یار رو صدا میکنم پیام میدم برام انجام نمیدن

میگویند درد آدم ها را به هم نزدیک میکند به من بگو کداممان شاد هستیم  که این همه از هم دور مانده ایم؟ 
منج از صدای زنگ موبایلم میترسم جوری ک وقتی زنگ میخوره رنگم میپره و تپش قلب میگیرم عزیزم خواب زیاد ا ...

باید خودم ب خودم کمک کنم هیج کی کمکم نمیکنه.مامانم که وقتی زنگ میزنه انقد حرفای بد میزنه وست و پام تا یک ساعت سرده.اتفاقا دیشب به این فکر افتادم بشینم بنویسم ک تخلیه بشم 😑

اخه بیزارم از بیرون رفتن .برام شده عین عذاب ک حاضرشم برم جایی.الان هیچ جا نمیرم فقط خونم.تلویزیونم خ ...

ببین بدتر میشیاااا

من دیروز و پریروز بخاطر تنگی نفس و بیحالی شدید رفتم بیمارستان اول همه دکترا گفتن کرونا و بستری شدم بعد متخصص گوارش تشخیص افسردگی داد ..ببین حالتدبدتر میشه خدانکرده حتمن پیگیری کن

باید خودم ب خودم کمک کنم هیج کی کمکم نمیکنه.مامانم که وقتی زنگ میزنه انقد حرفای بد میزنه وست و پام ت ...

اره عزیزم

تا تو نخای هیچکسی نمیتونه کاری واست بکنه

خودت ناجی خودت هستی❤️

نوشتن معجزه میکنه

بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦‍♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین  بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘
2790
2778
2791
2779
2792