2777
2789
عنوان

نكسيوم٢٠

84 بازدید | 16 پست

سلام دوستان كسي از نكسيوم برا نوزاد زير ٦ ماه استفاده كرده؟اطفا تجربياتتون رو بگين

من روزي يك سوم با يه قاشق شير حل ميكنم بهش ميدم ولي الان سه هفته خورده تاثير نداشته

شير اي ار ميدم يبوست گرفته و بعد از خوردن شير اب دهن زياد ميريزه يعني به خاطر اسيد معده اش هست؟ مامانا با تجربه لطفا بياين

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببلاک میدی؟ خب تاثیر نداره نده الکی دارو.رفلاکس باید خودش خوب شه دارو ها فایده نداره

نه بيوميل اي ار ميدم

اخه ميگن زياد بالا بيارن گلوشون اسيب ميبينه

پسر من از یک ماهگی میخورد خیلی داروی خوبیه ادامه بده جواب میده

تا چند وقت خورد جواب گرفتين؟يعني تو سه هفته نبايد جواب ميداد؟ اول روزي يك سوم ميخورد بعد الان دو روزه گفته يك سوم صبح بده يك سوم شب چون به دكترش گفتم تاثير نداشته زيادش كرد اين داروها ضرر دان بچه ها بخورن اينهمه اخه پسرتون ك خوب شد 

تا چند وقت خورد جواب گرفتين؟يعني تو سه هفته نبايد جواب ميداد؟ اول روزي يك سوم ميخورد بعد الان دو روز ...

معلومه به این زودی جواب نمیذه
کم کم نشون میده پسر من از یک ماهگی میخورد تقریبا تو. سه ماه بود که کمی بهتر شد ولی تا اخر ده ماه خورد
بعد هم خودم رژیم کامل بودم اگر کمی از. رژیم خارج میشدم و. یه قاشق ممنوعه هامیخوردم سریع پسرم واکنش نشون میداد و.دوباره عود. میکرد

ممنوعه ها واسع رفلاکس چی بود؟جوش هم روی گونه اش میزد پسرتون؟

صورت پسرم پر از جوش بود و. پوستش خشک که دکتر گفت به خاطر اگزماست
یه پماد داد خوب شد
ممنوعه ها خیلی مهمن چه طور رعایت نمیکنید؟
لبنیات و. گوشت گوساله

هرچیزی که مربوط به گوساله باشه مثل خامه و بستنیو. کره
ادویه
میوه ها مثل کیویو پرتقال و. میوه های قرمز و ...
رب و گوجه و بادمجان
کنجد و. بادام

صورت پسرم پر از جوش بود و. پوستش خشک که دکتر گفت به خاطر اگزماست یه پماد داد خوب شد ممنوعه ها خیلی م ...

لبتیات نمیخورم.ولی بادام فقط تو حریره میریزم براش.الان۸ماهشه کی میتونم لبنیات بخورم و به بچه هم بدم؟

لبتیات نمیخورم.ولی بادام فقط تو حریره میریزم براش.الان۸ماهشه کی میتونم لبنیات بخورم و به بچه هم بدم؟

حریره بادوم اصلا نباید بدی هم شیر براش بد هم بادام

هروقت بچه خوب بشه

من کلی رعایت کردم ده ماهگی خوب شد و دارو قطع شد یواش یواش شروع کردم به خوردن ممنوعه ها به اون. هم دادم

قبلش فرنی با اب درست میکردم

حریره بادوم اصلا نباید بدی هم شیر براش بد هم بادام هروقت بچه خوب بشه من کلی رعایت کردم ده ماهگی خو ...

من هم با اب درست میکنم.خیلی کمتر بالا میاره ولی خیلی صورتشو میماله نمیدونم واسه چیع