2777
2789

بستگی به بانکش داره و مدت سپرده گذاری

یکی میگفت ماهی ۱۰ درصد میده بانک قوامین ولی به نظرم اشتباه میگف

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم 

الان یکی میگفت توصندوق بورسی صادرات خوب سود میده 

بانک به سه تومن واقعا چیزی نمیده 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
بستگی به بانکش داره و مدت سپرده گذاری یکی میگفت ماهی ۱۰ درصد میده بانک قوامین ولی به نظرم اشتباه می ...

قوامین ب سپرده بلند مدت ۳۰ میلیون ماهی ۳۵۰ میداد پارسال

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃

سکه بخری فک کنم بیشتر سود کنیم عمه شوهرم سی تومن داده  همسرم براش سود باز کرده ازهچندسالپیش که خوب بود ماهی چهارصدوخوردهایی سود بهش میدن بنظرم ربع بخری بیشتر به نفعت شه حالا بازم مشورت کن

قوامین ب سپرده بلند مدت ۳۰ میلیون ماهی ۳۵۰ میداد پارسال

امسال سودها رو دوباره کم کردن

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

خاستید امضای منو بخونید👌

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت
من ملتد۶ تومن گذاشتم ماهی ۲۶۰ میده ماه اول فقط ۱۰۲ داد

چ خوب

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃