2777
2789
عنوان

عشق سابق

228 بازدید | 25 پست

فرض کنید یه پسری رو دوس دارید که اون پسر با تموم وجودش عاشق یه دختره بوده و یه ماهه جدا شدن و پسره اوضاع روحی خوبی نداره

چیکار میکنین؟ باهاش میمونین کمکش میکنین فراموش کنه؟ یا بیخیالش میشین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان تصمیم گرفتیم درحد توان خودمون حتی شده بخاطر خانواده هامون زیارت فاشورا بخونیم که از کرونا دور باشیم دوست عزیزم من نیازی با لایکتون ندارم

اگه تونستید یه سر به پست اخرم بزنیدحتی اگه نمیخونید فقط (((((جهت پربازدیدشدنش))))) )که (((بقیه بخونن ممنون.

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

بیخیال میشم ...تا خودش نخواد درست نمیشه ..ریسکه

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

با همچین شخصی بودم الان بعد دوسال میگه هرروز اونشبی که وارد زندگیم شدی رو شکرمیگم😑😐

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘