2777
2789
عنوان

گف رگمو میزنم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 4157 بازدید | 85 پست
چند وقته با  همین؟

سه ماهه تو این سه ماه من همش در حال رفتن بودم به خاطر کاراش ولی فرصت میدادم تا اینکه صبرم تموم شد دیکه عمرااااا بزارم برگرده 

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند، بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی میکنی بزرگترین لطف رو بخودت و ایندت میکنی عزیزم.یکی بود بمنم همین حرارو میزد میگفت امشب دیگ ...

اینم هزار تا خط داره همرو بلاک کردم حالا داره خطای مامانش زنگ میزنه😑😑😑😂

مگه همه چی ب جنبه ی قانونیه؟ وجدان چی پس 

وجدان اونه که خودت عداب ندی

هیچ وقتم ی ادم عاقل خودکشی نمیکنه،اگر خودکشی کرد وجدانت راحت بزار کنار

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
دوساعته حال ندارم کاربریمو وارد کنم فقط اومدم بگم انگار داره مسخره بازی درمیاره کلی هم خندیدم چه چند ...

👍😑😑😂😂😂

رگشو بزنه مرد زندگی نیست

نزنه مرد زندگی نیست

در هر دو صورت این شطرنجو امشب  با رگمو میزنم بااااخت

تماااام

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
اینم هزار تا خط داره همرو بلاک کردم حالا داره خطای مامانش زنگ میزنه😑😑😑😂

خو پس زندس و بازم دروغ گفت   بیخیالش بزن شماره های ناشناس رو بلاک کن رد تماس میده خودکار. بیخیالش شو ادم درستی نیست حتی بدرد دوستی هم نمیخوره

وای همینه حدس زدم بچه باشه آخی هنو عقلش رشد نکرده

آره منم بهش گفتم هر وقت شخصیتت تکمیل شد وارد رابطه شو تو هنوز فازت معلوم نیست

اینجور آدمای آویزون اصلا و اصلا نمیشه گول ظاهر و حرفاشونوخورد

چون اینا بنظر من مثه دیوار تازه رنگ شدن نمیشه بهشون تکیه کنی

اصلااا حس خوبی ندارم بهش

آفرین خوب کاری کردی کات میکنی

گوشیتو بزن تو حالت پرواز

یا به خونوادت بگو دست بردار نیس اسن پسررو من نمیخوام 

پی اماشم نشون بده

این حتی یه درصد بدردت نمیخورده

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^
خو پس زندس و بازم دروغ گفت   بیخیالش بزن شماره های ناشناس رو بلاک کن رد تماس میده خودکار. بیخ ...

نه دیشب بود اون از وقتی فیلمو فرستاد دیگه فقط گفت دوستت دارم حلالم کن

اینجور آدمای آویزون اصلا و اصلا نمیشه گول ظاهر و حرفاشونوخورد چون اینا بنظر من مثه دیوار تازه رنگ ش ...

فقط مامانم خبر داره

چقدر این پسرا موزی اند    عمرا نزنه   چقدر ساده‌ای

میدونم نزده زر میزنه ولی یکم نگران شدم

خو پس زندس و بازم دروغ گفت   بیخیالش بزن شماره های ناشناس رو بلاک کن رد تماس میده خودکار. بیخ ...

👌👌👌👌