2821
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 37 پست
دوباره ببرین عکس از ریه بگیره داروشو مصرف کنه میگن با داروی مالاریا حالشون بهتر میشه

اصلا عکس از ریش نگرفت و تستش هم منفی شد یه پزشک فوق تخصص بردیم گفت کرونا نیست ولی اخه اگه کرونا نیست چرا همه علائمش کروناست و چرا تموم نمیشه دیگه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان 2هفته شده ولی خیلی بی حال. و بی اشتهاست

امپول ب کمپلکس بیوتن ب۶ ب۱۲ اینا خیلی خوبه من هر روز تو سرمم میزدم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من علاوه بر بی اشتهایی شدید، تهوع هم داشتم شربت دیفن هیدرامین کمپاند نیم ساعت قبل از غذا میخوردم.&n ...

ممنون ازراهنمایی هات عزیزم.شما دوره ی درگیریتون با بیماری چقدر طول کشید

اصلا عکس از ریش نگرفت و تستش هم منفی شد یه پزشک فوق تخصص بردیم گفت کرونا نیست ولی اخه اگه کرونا نیست ...

قطعا کروناست

ولی تو اولین فرصت یه عکس از ریه بگیرن بد نیست بالاخره باید از وضعیت ریه مطمئن بشن چون ممکنه بصورت خاموش ریه رو سفید کنه و بیمار متوجه نشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ممنون ازراهنمایی هات عزیزم.شما دوره ی درگیریتون با بیماری چقدر طول کشید

هفته اول فقط یکی دوروز تب و لرز یا کسلی و بیحالی داشتم چند روزی حالم خوب بود

هفته دوم اوجش بود. وحشتناک بود چند بار رفتم بیمارستان همش زیر سرم بودم . ولی اوج بیماری ۴ ۵ روز بود تموم شد 

من هیدروکسی کلروکین و ناپروکسن و قرص جوشان ریه میخوردم بعلاوه ازیترو۵۰۰ و شربت دیفن هیدرامین کمپاند

چند روزه اینجوری هستی وعلایمت چیه

بودم. تموم شد. 

قطعا کروناست ولی تو اولین فرصت یه عکس از ریه بگیرن بد نیست بالاخره باید از وضعیت ریه مطمئن بش ...

حتما میگیریم گلم ممنونم از راهنماییتانون.امکان داره درخواست دوستیمو قبول کنید اگه سوالی داشتم بپرسم ازتون

مادر منم ۶۵ سالشه ماشالا سراحاله و فقط مشکل فشار داره که دارو مصرف‌میکنه الان نزدیک یه هفته س سر درد و ضعف و بیحالی و بدن درد داره چند روز دل درد بود که الان خوب شده از دیشب خیلی سر درد شدیدی داشت امشب یه کم بهنر بود الان میگه قسمت پشت و کمر و رانم وحشتناک درد میکنه دکترم نمیاد میگه میترسم نمیدونیم چیکار کنیم خیلی غصه میخورم فعلا که آیترو میخوره و استامینفون😔