2821
2789
عنوان

کرونا

520 بازدید | 37 پست

دوستای گلم الان پدرم69سالشه الان 14روزه علائم سردرد شدید بی حالی و ضعف و بی اشتهایی و چند باری تهوع داشت روزای اول تست دادیم که منفی شد ولی خیلی احتمال میدیم کرونا باشه چون رفته خونه عمم قبلش اونها هم نگفتن که عمم و پسر و دامادشکرونا گرفتن و احتمال زیاد از اونجا گرفته الان چند روزه خیلی لی اشتهاس رفت دکتر براش 4تا سرم و امپول ...نوشت روزی یه سرم میزنه تهوع نداره ولی خیلی بی اشتهاست و معدش سنگینی میکنه خواستم بدونم کسی اطلاع داره این روند بیماری تا چند روز دیگه طول میکشه خیلی ناراحتم براش پدرم خیلی سرحال بوده ماشالله اصلا سنش به خودش نمیخورد و واقعا سرپا بود و خرید های خودشونو و بقیه رو روزانه انجام میدادولی  الان اصلاهمش میگه خوابم میاد و اصلا خیلی کم حرف میزنه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم ان شااله زود خوب میشه اگه هم کرونا باشه به ریه شون نزده پس زودتر خوب میشن

ممنونم عزیزم شکر خدا عطسه و سرفه نداشت اصلا احتمال داره به ریش نزده باشه اخه سی تی نداد

ایشاالله خوب میشن. منم دارممن الان تاپیک زدم برای مادرم. دعا کن لطفا. ما فعلا داریم داروهای گیاهی استف ...

ممنونم عزیزم انشالله مادر شما هم هرچه زودتر خوب بشن براشون صلوات فرستادم تو رو خدا دعامون کنید

من علاوه بر بی اشتهایی شدید، تهوع هم داشتم

شربت دیفن هیدرامین کمپاند نیم ساعت قبل از غذا میخوردم. 

دکتر به من گفت اگه میخوای سالم بمونی و زودتر شکستش بدی غذا رو بریز تو دهنت حتی شده با دستت فکت رو تکون بده. هر وعده حتما یه غذایی بخور اگه نخوری از پا میفتی. 

دوم اینکه من عکس غذاهای مختلف رو نگاه میکردم انقدر میدیدم تا هوس یه چیزی کنم همون رو سریع میخریدیم 

با اینحال صعف شدیدی داشتم و همچنان هم دارم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ممنونم عزیزم شکر خدا عطسه و سرفه نداشت اصلا احتمال داره به ریش نزده باشه اخه سی تی نداد

آخه شنیدم بعضی ها به گوارش میزنه که زودتر هم خوب میشن

نگران نباش

چندروز استراحت کنن خوب میشن

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

سوپ قلم

سوپ مرغ و هویج

کباب

آبمیوه

تخم مرغ ابپز. خصوصا قسمت سفیده 

حتما تو برنامه روزانشون باشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀