2777
2789
عنوان

یعنی اونن😶

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 72 پست
بیخیال بابا😲اینارو از کجا تون درمیارین؟اونوقت اگ ب ترنس علاقه داشته باشه میشه سه جنس گرا؟ 🤨ولمون ک ...

ما نذاشتیم

گرایش جنسی ای هس ک وجود داره

من و شما ک مخالفیمم نمیتونیم جلوشونو بگیریم

این کاربری توسط س نفر اداره میشود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیخیال بابا😲اینارو از کجا تون درمیارین؟اونوقت اگ ب ترنس علاقه داشته باشه میشه سه جنس گرا؟ 🤨ولمون ک ...

ما نذاشتیم-_-

ترنسا قضیه اشون فرق داره 

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
خوب خونه نمیشه هیچ وقت خونشون خالی نیست دستشویی پارک😭😂

واو چه نکته بین

دسشویی رو اصلا یادم نبود😐

ولی تو این گرما🤢 مرد با مرد🤢 اونم تو یه دسشویی🤢

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 
اوووه باز خرابه بود یه چیزی .... اخه تو پارک اونم ازنوع لالش احتمالا چیزی میزنن 

آخه بهش گفتم دیر نیایی گفت کندن از مهدی سخته😐

یه بارم تو چتشون اون طرف همون صفت ک....ده و بهش گفت

ما نذاشتیم گرایش جنسی ای هس ک وجود داره من و شما ک مخالفیمم نمیتونیم جلوشونو بگیریم

آخه مگ میشه مگه یارو چقد کمر داره فک کن هرکیو میبینه تو خیابون زن و مرد تحریکش‌ کنن🤣❤️

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
آخه بهش گفتم دیر نیایی گفت کندن از مهدی سخته😐 یه بارم تو چتشون اون طرف همون صفت ک....ده و بهش گفت

داره خطرناک میشه قضیه😟

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 
ما نذاشتیم-_- ترنسا قضیه اشون فرق داره 

بله قصیه ترنس هارو میدونم فرق داره و براشون احترام قائلم اما مطمئنم این جور چیزا فقط ی مریضی روانی🤷‍♀️

آخه بهش گفتم دیر نیایی گفت کندن از مهدی سخته😐 یه بارم تو چتشون اون طرف همون صفت ک....ده و بهش گفت

عجب🧐ی نظر ولش کن راحت 😬دیگ این فکرارو هم نداری🤷‍♀️