2777
2789
عنوان

یعنی اونن😶

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 72 پست
بیخیال بابا😲اینارو از کجا تون درمیارین؟اونوقت اگ ب ترنس علاقه داشته باشه میشه سه جنس گرا؟ 🤨ولمون ک ...

ما نذاشتیم

گرایش جنسی ای هس ک وجود داره

من و شما ک مخالفیمم نمیتونیم جلوشونو بگیریم

این کاربری توسط س نفر اداره میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا😲اینارو از کجا تون درمیارین؟اونوقت اگ ب ترنس علاقه داشته باشه میشه سه جنس گرا؟ 🤨ولمون ک ...

ما نذاشتیم-_-

ترنسا قضیه اشون فرق داره 

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
خوب خونه نمیشه هیچ وقت خونشون خالی نیست دستشویی پارک😭😂

واو چه نکته بین

دسشویی رو اصلا یادم نبود😐

ولی تو این گرما🤢 مرد با مرد🤢 اونم تو یه دسشویی🤢

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 
اوووه باز خرابه بود یه چیزی .... اخه تو پارک اونم ازنوع لالش احتمالا چیزی میزنن 

آخه بهش گفتم دیر نیایی گفت کندن از مهدی سخته😐

یه بارم تو چتشون اون طرف همون صفت ک....ده و بهش گفت

ما نذاشتیم گرایش جنسی ای هس ک وجود داره من و شما ک مخالفیمم نمیتونیم جلوشونو بگیریم

آخه مگ میشه مگه یارو چقد کمر داره فک کن هرکیو میبینه تو خیابون زن و مرد تحریکش‌ کنن🤣❤️

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
آخه بهش گفتم دیر نیایی گفت کندن از مهدی سخته😐 یه بارم تو چتشون اون طرف همون صفت ک....ده و بهش گفت

داره خطرناک میشه قضیه😟

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 
ما نذاشتیم-_- ترنسا قضیه اشون فرق داره 

بله قصیه ترنس هارو میدونم فرق داره و براشون احترام قائلم اما مطمئنم این جور چیزا فقط ی مریضی روانی🤷‍♀️

آخه بهش گفتم دیر نیایی گفت کندن از مهدی سخته😐 یه بارم تو چتشون اون طرف همون صفت ک....ده و بهش گفت

عجب🧐ی نظر ولش کن راحت 😬دیگ این فکرارو هم نداری🤷‍♀️