2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه دفعه بگیر سختیش هفته اول هست دختر من عادت داشت شبا با س ی نه خواب میرفت چسب زدم روش گفتم آخ شده همون موقعه هام دستش رفته بود بین درد ناخونش کنده شد بود همش میگفتم مثل دست تو شده باید صبر کنی خوب بشه براش شیر پاکتی آبمیوه گرفتم ژله بعد قشنگ سیرش میکردم میزاشتمش روی تخت دیگه خودش اخم میکرد نق میزد میخوابید فقط دو شب اول ساعت ۴ صبح بیدار شد برای شیر بعد شب سوم مثل اینکه فهمیده بود شیری در کار نیست بیدار نشد باید صبر داشته باشی و دلت نسوزه واسه گریه هاش دربیاری بدی بچه دوباره بخوره آخه دیگه اگه بدی میگن بچه شیر پشیمونی خورده سخته گرفتنش البته قدیمیا میگن دختر من ۲۱ ماهگی از شیر گرفتمش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من بچم فقط باشیر میخوابه چشکلی بعد میخوابه

بزارش رو تخت یکم گریه میکنع میخوابه اگه بخواهی رو پات تکونش بدی باید  دردسر اینکه این عادتشم ترک کنه رو بکشی یا بگیرش تو بغلت براش داستان تعریف کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

پسر من دوسال و سه ماه شیر خودمو خورد به شدت وابسته بود و اینکه شوهرم همکاری میکرد باهام میگفت بچه گناه داره ولی دیگه براش ضرر دلش سینما لاک تلخ مخصوص زدم کلی خوراکی خریدیم و فلشو پر کارتونای مورد علاقش کردیم،روزا خوب بود ولی شب موقع خواب تا یه مدت مخصوصا سه شب اول خیلی اذیت شد بعدش کم کم بهتر شد یا تو ماشین میخواهید یا موقع کارتون دیدن،انشالله موفق باشی خواهر