2789
عنوان

چکار کنم؟!

69 بازدید | 5 پست

مادرم آخر مرداد تاریخ تخلیه خونه اش هست و شهر دیگه است قراره بیاد شهرماساکن بشه

برای خونه جدید بیستم مرداد باید بریم محضر و بیاد اینجا من دوست دارم مثلا ۱۴ مرداد برم شهرمون همه چی رو براش جمع کنم بیایم باهم اینجا برای محضر و بعد دوباره بریم برای اسباب کشی اما خودش میگه دیره اون وقت به نظرتون این هفته برم وسایلش رو جمع کنم ؟! بعد دو بار دیگه هم باید برم و بیام ....

دو ماه پیش بابام فوت کرده اصلا تحمل نبودنش روندارم نباشه تو‌خونه فقط پنج روز بعد فوتش بودم و برگشتم دلم میخواد زود برم و بیام

به نظرتون کی خوبه برم؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خدا پدرتو بیامرزه.منم پدرمو تازه از دست دادم برام سخته برم خونه ی پدرم.چه کار خوبی می کنین مادرتون ر ...

قربونت من تک دختر هستم خانواده مادریم اینجا پیشم هستن گفتم مامانم هم بیاد پیش خانواده اش بعد ۵۷ سال دوری ازشون و خونه ویلایی بود سخت بود براش زندگی داخلش الان برای اسباب کشی دست تنهام موندم چی کنم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه مسافتون زیاد نیست بخاطر اینکه احتمالن مامان الان استرس اسباب کشی داره خوب می تونین چندبار برین اما اگه دورین خودشون خورد خورد جمع کنن شمام نزدیکای موعد برین کمکشون

الهی و ربی من لی غیرک 
اگه مسافتون زیاد نیست بخاطر اینکه احتمالن مامان الان استرس اسباب کشی داره خوب می تونین چندبار برین ا ...

چهارساعت راه هست و این کرونا لعنتی و ...