2777
2789
عنوان

Pcoچیه

100 بازدید | 9 پست

خانوما تنبلی تخمدان یاهمونpcoچی هس 

علائمش چیان،من نه نامنظمی دارم فقط سالی یبارشایدده روزعقب بیفته،ولی مگه میشه یهواینجوری شی من تاپارسال ک رفتم سونوگف سالمی،یهو۶ماه پیش رفتم گف تنبلی داری ،پرمویی ندارم زیاد،ولی ریزش مودارم جوشم دارم،چاقم نیستم۶۶کیلوام،فقط چربی شکم وپهلودارم یکم،مجردم و۲۸سالمه،انقدمیترسم ک نگو

چنبارم دکتررفتم هی میگن هیچی نیس خوینی چی ،درمانش چیه چیکارکنم ازبین بره نمیخام بچه دارنشم😓😖

یعنی کیست های ریز تخمدان یعنی تخمدان پلی کیستیک کع من خودم pcoشدید هستم😥

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبایدچیکارکرد چی میشه

هیچی باید کنترل شه..

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
چجوری چیوکنترل کردتوضیح بیشترباتشکر

خیلی کسایی که پی سی او بودن باردارشدن..

مثلا وزنتو بیاری پایین ورزش کنی قرص متفورمین بهت میده بخوری پیاده روی کنی..

خیلی کسایی که پی سی او بودن باردارشدن.. مثلا وزنتو بیاری پایین ورزش کنی قرص متفورمین بهت میده بخوری ...

اااا همین پی سی او باعث بی میلیم میشه 

لاغرم بابا۶۶ام باقد۱۷۰

خدالعنت کنه این بیماریوبیشترنگران بچه ام بعدموهام😖😖

اااا همین پی سی او باعث بی میلیم میشه  لاغرم بابا۶۶ام باقد۱۷۰ خدالعنت کنه این بیماریوبیشترنگر ...

نه به یه بیماری وحشتناک نگاش نکن...

خب وزنت که خوبه نگران نباش زود باردار میشی😘