ساینا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1234 عنوان فورررری 84 بازدید | 3 پست خانومای زیبا ی کار مهم و ضرووووری برام پیش اومده میخام دندونام سفید باشهراهکار فوری و سریع واسه سفیدی دندون سراغ دارین؟؟؟؟؟؟من هروز مسواک میزنم ولی بازم روی دندونم انگار ی لایه ی زرد هست هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏 1399/04/16 | 00:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختربلا عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 2087 عدس رو بدون این ک خیس بدی تفت بده بعد پودرش کن ی کوچولو جوش شیرین هم باهاش مخلوط کن و مسواک کن عالیه عالی
ساینا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1234 عدس رو بدون این ک خیس بدی تفت بده بعد پودرش کن ی کوچولو جوش شیرین هم باهاش مخلوط کن و مسواک کن عالیه ... جداااا خودتون امتحان کردین؟ هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏
دختربلا عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 2087 جداااا خودتون امتحان کردین؟ بله عالیه من همیشه ی مقدار تو خونه دارم مثل دستگاه جرمگیری کار می کنه فقط حواست باشه ک تا میتونی پودرش کن ک لثه هاتون اذیت نشن درصد جوش شیرینش هم ب حدی باشه ک رنگ پودر عدس عوض نشه