2789
عنوان

کد بانو ها..

52 بازدید | 11 پست

بچه ها اگه بخام عدسی درست کنم

توش سویا بریزم بپزه بد مزه میشن سویا ها؟ینی سرخ نشن.تو‌خود عدسی بپزن

مامانم میگه بی مزه میشه.اگه قبلش تو آب نمک سیخ کنم یکم نمکی بشه بعد بریزم تو عدسی بازم بد میشه بنظرتون ایا؟🙄

مثل گوشت چرخ کرده

و اینکه سویا با عدس خاصیت خودشو از دست نمی‌ده؟؟اخه میگن سویا رو با خیلی چیزا نباید خورد چون خاصیت شو از بین میبره

حالا چرا اصلا میخوای سویا بریزی؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد ورزش میخام پروتیین بخورم جو گرفتم دوبله ش کنم با سویا و عدس😂

من ی بار درست کردم تو خابگاه ریختم تو برنج خیلی بد مزه بود😂

ولی همون عدسو که پختی سویا رو هم سرخ کن عدسو آبکش کن و با سویا مخلوط کن بدون برنج خوشمزس 

اینکه سویا رو هم بندازی تو آب عدس بپزه باید بمونی آبش کامل خشک شه ربم باید بزنی اینجوریم خوشمزس

آب عدسی کامل تموم شده ینی؟؟

بعد چجوری رب بزنم؟ینی روغن بزنم تو رب تفت بدم عدسی هارو؟؟

آب عدسی کامل تموم شده ینی؟؟ بعد چجوری رب بزنم؟ینی روغن بزنم تو رب تفت بدم عدسی هارو؟؟

عدسی رو میریزی تو آب ی کم که پخت رب میزنی که ربت خام نمونه سویا رو قبلش ک خشکه یکم آب بریز روش نرم شه بعد بنداز تو آب عدس (عدستم ب اندازه ای پخته شده باشه که تا آخر له نشه ی کم نیم پز سویا)بزار با هم بپزن تا وقتی ک آبش کم شه دیگه 

عدسی رو میریزی تو آب ی کم که پخت رب میزنی که ربت خام نمونه سویا رو قبلش ک خشکه یکم آب بریز روش نرم ش ...

آهان اینجوری...گرفتم،😁😁

مرسی عزیزممم😍😍

فردا خبرشو‌میدم ک چجوری شد😋🤪