هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
اگه مشکل مالی ندارید یکم از لحاظ جسمی بخودت برس یکی دیگه هم بیار بچه ها تنهایی خیلی اذیت میشن
ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
بچه پشت سر هم خوبع اختلافشون کمه شاید یه مدت دوران بچگی و زیر چهار سالکی سخته ولی ب هر حال مدت کوتاهیه بعدش بزرگ میشن تموم:)
،امین_داداش ،چگوارا سابق هستم:) ... حالا امین جونتون برگشته :) خواستند مارا تعلیق کنن غافل اینکه بذر بودیم؛) ......اقا سو تفاهم پی نیاد ما سر ب زیریم ب خداااا ما را گزارش نزنین یه چندتا بحث کردن و داشتن اختلاف نظر چیه مگه نباشه باید شک کرد!.... ودر اخر تشکر میکنم از نی نی یارها مخصوصا شبش که ما رو مورد عنایت قرار دادن و تعلیق نکردن و به اخطار بسنده کردن کوچیک همتونم هستم:) واقعا چرا تاپیکام رو تعطیل میکنین😑عضو ستاد مبارزه با مرد ستیزی. بقیش یادم اومد میگم
یکم بچت بزرگتر شه بعد بزار البته اگه شوهرت همکاری کنه تو بچه داری
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است