2777
2789

چرا کنگان 

خیلی گرم هست و شرجی

کدوم شرکت هست همسرت؟

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم تازه میخاد بره

تازه داره می ره اون منطقه سر کار؟ 

خب شرکتش که معلوم هست

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
نمیدونم فقط گفته با پیمانکار

عزیزم حداقل چند ماه تنها بره ببینه ماندگار میشن یا نه 

واقعا سخت هست بخصوص پروژه ای 

هر روز داستان اتمام قرارداد....

گرچه تنها موندن و خوابگاه بودن برای آقایون ، اون منطقه هم خیلی سخت هست بخصوص بخاطر شرایط کرونا 

بازم شهر جم بهتر هست 

هم هوای بهتری داره 

هم مهاجر از شهرهای دیگه بیشتر هست و یک جو کارمندی داره 

از کدوم شهر میخوای بری؟

الان درآمد اون منطقه ها هم زیاد نیست 

همچین که ماندگار باید شد ....

یعنی میبینی هرچی در میاری همون جا خرج میشه به پس انداز برای برگشت به شهرهای بزرگ نمیرسه

عزیزم حداقل چند ماه تنها بره ببینه ماندگار میشن یا نه  واقعا سخت هست بخصوص پروژه ای  هر ...

عزیزم خوزستان میشینم اینجا حداقل برام آرامش داره وخیالم راحته نمیدونم چرا بدم میاد با اینکه اصلا نرفتمه

عزیزم خوزستان میشینم اینجا حداقل برام آرامش داره وخیالم راحته نمیدونم چرا بدم میاد با اینکه اصلا نرف ...

نه عزیزم سخت نگیر 

اون منطقه همه شهری هستن

بازم پیشنهاد من شهر جم هست البته هم هوای خنک تری داره هم آلودگی خیلی خیلی خیلی کمتر 

ببین وضع کار خوب نیست 

آقایونی که اون منطقه کار میکنن خیلی غیرت دارن 

تو اون اوضاع گرما و آلودگی واقعا خیلی مرد هستن که سختی می کشن واسه رفاه زن و بچه 

همراهی همسران کمترین کاری هست که یک خانوم میتونه در قدردانی از مردی با این همه از خودگذشتگی داشته باشه

اگر شهر با هزینه بالایی بودی و همسرت اونجا درآمد معمولی داشت و امورات مالی می گذشت می گفتم بیشتر فکر کنید چون برگشت سخت میشد 

یک تجربه خوب هست سخت نگیری اتفاقا تجربه های جدیدی پیش میاد 

هر کجا هستید شاد و سلامت باشید