2777
2789
عنوان

آقا نامردیه...

129 بازدید | 12 پست

من امشب رژیممو که شکوندم یعنی امروز کلااااا

عصر رفتم نون کنجدی گرفتم با املت زدیم با تانواده به بدن البته هوس نکنین خوشگلا😛😛😜😜😜😜😜

ولی عذاب وجدان لنتی ولم نمیکنه😐😐😐😐😐😐

چی کار کنم ؟؟؟؟؟

اخه بعضی وقتا دیگه خیلی گرسنم میشه 

از فرداشب سر سفره فقط میوه یا ماست میخورم خوبه،؟؟؟😢😢😢😢

میشه یکی بیاد تا باهم لاغر کنیم؟؟؟؟اینجوری انگیزه بیشتر میگیرم ....

کی میاد؟؟؟؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
چه جوری داری لاغر میکنی؟؟؟؟ من همه چیم میخورم ولی دارم لاغر میکنم

😂منم مثل تو 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چه جوری داری لاغر میکنی؟؟؟؟ من همه چیم میخورم ولی دارم لاغر میکنم

وای خوش به حالت چی کار میکنی به منم میشه بگی لطفا؟؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
جدی من گفتم چون دارم کالری شماری مبکنم

منم کالری شماری میکنم با زیره امشب شد 1502 در حالی که تا 1171 مجازم😐😐😢😢😢

کالری شماری

منم اینکارو میکنم ولی حجمی که میخورم زیاده میشه بگی چجوری اونو کم کردی

فردا ام نون سنگک با نیمرو چرب بزن

اصلا نه حوصله شوخی دارم نه قصد شوخی تاپیک تفریحیم نزدم خانوم محترم😐😐

زحمت کشیدی قد و وزنت چقدره؟ 

😢😢😢😢😢اینجوری نگو دیگ گریم گرفت به خدا 

168 

68

جدی من گفتم چون دارم کالری شماری مبکنم

من یه مدت کالری شماری کردم ولی خیلی برام سخت بود😄

الان صبحا میرم پیاده روی از اونورم میخورم😄😁

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟