2777
2789

تو یخچال نه

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خراب نمیشه ولی چون ماهی داره طعم تغییر میکنه

کلا مرغ و ماهی تازه باشن بهتره

برنج درست کن تن ماهی فردا بزن بهش

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅

به نظر  من  نزار دم کنه    برنج ابکش کردی ماهی بزار روش  بزار یخچال  فردا یکم آب بهش بزن بزار دم بکشه تازه تر میشه

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
ماهیش بد نمیشه؟

چرادرست کنی برای فردا هرکاربکنی ماهی تادتغ میچسبه بعدنه وبوی سار میده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
برنج تو یخچال باشه تن‌ماهی ش رو هم همون فردا باز کن‌

اخه میخوایم بریم ی جایی شوهرم کار داره چند ساعتی تو راهیم چون نمیشه غذای بیرون گرفت ب خاطر این میگم میشه تن ماهیو بجوشونم بعد فردا بازش کنم یا همون موقع باید خورده بشه

اخه میخوایم بریم ی جایی شوهرم کار داره چند ساعتی تو راهیم چون نمیشه غذای بیرون گرفت ب خاطر این میگم ...

اره این‌میشه  همون‌موقع خورون باز کن ،قبلش باز نکنین

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
اخه میخوایم بریم ی جایی شوهرم کار داره چند ساعتی تو راهیم چون نمیشه غذای بیرون گرفت ب خاطر این میگم ...

اگر جوشوندی از قوطی در بیار و ببر

اگر توی قوطی موند و سرد شد دوباره باید بجوشونی

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

خوب دمپخت درست کن    سالم تره که 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو