کسی که انگاری تو حال خودشه.میخنده برای خودش وحرف میزنه چه مشکلی داره ؟؟؟ یبار دیدم مثلا تو خواب میخندید.چرت وپرت زیاد میگه ،حرف بی ربط میزنه.
ولی انگار توی جمع هواسش هست تو خودش نره ونخنده.ینی کنترل داره رو رفتارش. بهش گفتم به چی میخندی ؟ گفت یاد یچیز افتادم خندم گرفت. ولی رفتارش داره نگرانم میکنه .ممکنه همزاد داشته باشه؟؟؟
درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است.... مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!! https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین
ربطی نداره گلم . گاهی ابرخی از سر عادت اینکار میکنن یا برخی مشکل روانی یا بیماری های روانی عین اسکیزوفرنی دارن . به نطرم یه متخصص باید ایشون ببینه و نظر بده
پیش روانشناس ببر شاید خطر داشته باشه کسیو میشناسم ازدواج میکنه میبینه طرف برای خودش حرف میزنه و... میفهمه این اسکیزوفرنی داشته خانواده پسر مخفی کرده بودن
یاپیغمبر😐منم با خودم حرف میزنم و میخندم ولی توو خواب نه .کاملا آگاهانه خل و چلم😃🤚
مثلا چون پیش من خوابیده بود سعی میکرد نخنده، حواسش بود به رفتارش،ولی وقتی خواب میرفت لبخند رو لبش بود یکدفعه از خواب میپرید و نگا میکرد ببینه من حواسم هست یا نه