2777
2789
عنوان

خسته شدم

85 بازدید | 10 پست

ماومادرشوهرم تویه حیاطیم.یعنی خونه هامون جداس ولی همدیگرومیبینیم.ی بچه چارساله دارم ک همش تنهاس.هرشب باباش میبره بیرون دورش میده ولی خب بچس دیگه حوصلش سرمیره.میره خونه مادرشوهرم.خیلی باهاش بدرفتاری میکنه.خیلیی.یعنی من بیماری اعصاب گرفتم.بچم یخورده شیطونه مث همسنوسالاش.ولی کارای خطرناک اصلاوابدانمیکنه.مثلا حرف زیادمیزنه.بدومیکنه.یخچالوبازمیکنه.تواتاق خواب عمش میره پیشش.همش دوس داره همه باهاش بازی کنن.فوق العاده مودب وشیرین زبونه.دلم براش کبابه.مادرشوهرم وخواهرشوهرم خیلی بدرفتاری میکنن باهاش.هرچی ازدهنشون درمیادبهش میگن میدونن جواب نمیدم.اونم بچس نمیتونه جواب بده.بگین چیکارکمم.دارم میمیرم ازناراحتی

ازارواح و اجنه نباید ترسید..‌ازادماباید ترسید

اخی چجور دلشون میاد.بچه ها خیلی معصومن.خب کمتر بزار بره.خودت باهاش بازی کن

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچتو نزار بره اونجا هرجور شده تو خونه خودت سرگرمش کن ولی نزار بره

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی حبسش میکنم نره خونشون ک دعواش نکنن.ولی بازمیره و بچرو ناراحت برمیگردونن.دارم دیوونه میشم.دعاکنین خونه داربشم برم ازاینجا.هم بچم راحت شه هم خودم وشوهرم

خب نزار برع خودت باهاش بازی کن یا ببرش خونه مادر خودت یا خونه خالش برع 

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

بچه جرات نداره توحیاط بدوکنه.جیییغ میزنه جلوهمسایه هاهی میگه بشین.چقدرتوشیطونی.انتظار یه ادم چهل سالرو داره ازبچه

عزیزم بچت و خودت سرگرم کن نذار بره پیش اونا

گناه داره توی این سن این همه تحقیر اصلا درست نیس

یه چیزی که من همیشه به همه میگم اینه که حتی برای یک بار هم شده جلوی دیگران بچتونو دعوا نکنین 

دیگران این برخورد و ببینن به خودشون اجازه میدن که اونا هم تنبیه و سرش داد و بیداد کنن

به بچه ات بگو بیا با هم بازی کنیم عادت بده نره اونجا

ببین مادرشوهرت دیگه حوصله بچه نداره

خواهرشوهرت هم چون مادر نیس درک نمیکنه بچه ات و

پس ازشون انتظار تحمل نداشته باش

دیگه این چیزیه که هست ؛فقط بچه ات ازشون دور کن و با خودت سرگرم کن بازی کنین نقاشی کنین؛سفالگری کوچولوها توی خونه میسازن خیلی دوس دارن بگیر چیزای جالب بسازین 

خلاصه از اون محیط دور کن گناه داره بچه

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨
عزیزم بچت و خودت سرگرم کن نذار بره پیش اونا گناه داره توی این سن این همه تحقیر اصلا درست نیس یه چی ...

الهی فدات شم.باشه خواهرم😍😍