2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدربزرگ من مرده چندسال پیش و کلیییی اموال و زمین داشته.اکثرش رو وقتی زنده بود به اسم پسراش زد و دایی هام و خاله هام هیچ کدوم تا الان حرفی از انحصار وراثت نزدن.حالا ما از کجا بدونیم چه اموالی هنوز به اسم پدربزرگمه

پدربزرگ من مرده چندسال پیش و کلیییی اموال و زمین داشته.اکثرش رو وقتی زنده بود به اسم پسراش زد و دایی ...

جز اینکه تحقیقات محلی کنید راهی نداره چون از سازمان ثبت نمیشه براساس اسم استعلام املاک گرفت البته اگه اموال پدر بزرگت رو بعداز مرگ منتقل کرده باشن لیست کل اموال رو توی حصر وراثت و مالیات برارث هست

ببینید شوهر من معتاد الکل و حشیشه دوتا هم خونه داره میخوام ببینم چجوری اقدام ب طلاق بکنم که هم مهریه ...

ببین این مطلب رو کلی میگم برای همه هرکی همچین ادعاهایی داره باید بتونه ادعایش رو تو دادگاه بتونه ثابت کنه شما هم اگه بتوانید اعتیاد و عدم صلاحیت همسرت رو اثبات کنی میتونی به نفع خودت رای بگیری 

[QUOTE=144455551]چجوری ثابت کنم هرشب مشروب میخوره[/QUOTE

ببین اثبات کار سختیه البته شاهد خیلی بدرد بخوره از فیلم و اینا هم میشه به عنوان امارات قضایی میشه استفاده کرد