nsolo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 161 عنوان ضربان قلب 105 بازدید | 13 پست سلام مامانیا لطفا سوال دارم شما اولین سونوگرافی چندهفته رفتین صدای ضربان قلبم گذاشت قشنگ شنیدین یا فقط توسونو نوشته ضربان قلب رویت میشه؟!! 1399/04/15 | 19:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7680 من هفت هفته و سه روز رفتم صدای قلبشم گذاش 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
nsolo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 161 من هفت هفته و سه روز رفتم صدای قلبشم گذاش سن حاملگیتو توسونو زد ۷هفته و ۳روزاخه من دکتر زده بود تعیین سن حاملگی من ۷هفته و۴روزم توسونو زد ۶هفته و۴روز گفت قلب تشکیل شده ضربانم داره گفتم نمیزارین بشنوم گفت الان نمیزارن
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7680 سن حاملگیتو توسونو زد ۷هفته و ۳روزاخه من دکتر زده بود تعیین سن حاملگی من ۷هفته و۴روزم توسونو زد ۶هفت ... اره سنشو زده بود هفت هفته و سه روز بعضی از سونوهام نمیذارن صداشو،احتمالا لقاح دیرتربوده 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
nsolo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 161 اره سنشو زده بود هفت هفته و سه روز بعضی از سونوهام نمیذارن صداشو،احتمالا لقاح دیرتربوده انقدناراحتم کلیم به شوهرم غرزدم
nsolo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 161 اره سنشو زده بود هفت هفته و سه روز بعضی از سونوهام نمیذارن صداشو،احتمالا لقاح دیرتربوده کجارفتی سونو تهرانین
roya469797 عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6699 ۸ هفته رفتم رو حساب پریودیم ۶ هفته و ۳ روز برام زد صداشم گذاشت منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ...انشالله قسمت همه منتظرا
nsolo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 161 ۸ هفته رفتم رو حساب پریودیم ۶ هفته و ۳ روز برام زد صداشم گذاشت برامن صداشونذاشت چرا منم روحساب پریودیم ۷هفته و ۴روزمه اماسونو ۶هفته و۴روزمه گفت قلب تشکیل شده ضربانم داره صدارونذاشت وقتی خواستمم گفت الان نمیزارن
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7680 انقدناراحتم کلیم به شوهرم غرزدم ناراحت براچی عزیزم؟؟منم دوهفته بعدش رفتم ی سونو دگ گفتم میشه صداشو بذاری ضبط کنم برام نذاش گف دفعه بعدبعضیاشون نمیذارن کلا 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7680 کجارفتی سونو تهرانین ن تهران نیستم 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
nsolo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 161 ن تهران نیستم مرسی ولی خیلی کنف شدم اکثرا رفتن صداروگذاشته
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7680 مرسی ولی خیلی کنف شدم اکثرا رفتن صداروگذاشته اشکال نداره سری بعد رفتی جا دگ بگو میذارن 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
nsolo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 161 اشکال نداره سری بعد رفتی جا دگ بگو میذارن باشه همیشه شانس منه هرجابرم کارموپیش نمیبرم خرجم میکنم حرصم میخورم
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7680 باشه همیشه شانس منه هرجابرم کارموپیش نمیبرم خرجم میکنم حرصم میخورم عزیزم😅فداسررررت هنوز کلی وخ هس صدای قلب کوچولوشو بشنوی 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚