2777
2789

سلام عزیزم

بایدتو یخچال بزاریش وهروقت خواستی استفاده کنی بزاری ده دیقه توی افتاب بمونه یکم که نرم شد جدا میکنی اندازه یدونه کشک متوسط بعد میذاری رو شصتت و پهنش میکنس بعد سریع میکشیش

حواست باشه برای برداشتنش مکث نکنی که بچسبه به بدنت و کبودی به وحود بیاره،خیلی من ازش راضیم.خیلی زیاد،واقعا خوبه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بایدتو یخچال بزاریش وهروقت خواستی استفاده کنی بزاری ده دیقه توی افتاب بمونه یکم که نرم ش ...

مثلا امروز بزنی تا چند روز تمیز میمونه؟

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤
سلام عزیزم بایدتو یخچال بزاریش وهروقت خواستی استفاده کنی بزاری ده دیقه توی افتاب بمونه یکم که نرم ش ...

جلو آفتاب که شل میشه نمیشه استفاده کرد من مستقیم از یخچال در آوردم استفاده میکنم دو سه بار که می کشم رو پوستم شل میشه 

یعنی از این مومای گیاهی که ارایشگاهها استفاده می کنن بهتره؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
جلو آفتاب که شل میشه نمیشه استفاده کرد من مستقیم از یخچال در آوردم استفاده میکنم دو سه بار که می کشم ...

صمغ ها تقلبی واصلی دارن

باید مطمئن شی که اصله

صمغی که خیلی شل بشه یا زود شل بشه اصل نیست

از جایی که میخری مطمئن باش