سلام میشه کسایی ک تجربه دارن بگن من الان ۳۳هفته و ۵روزمه ک دکترم گف ۳۴هفته باید برم برا معاینه لگن...هم میترسم هم استرس دارم هم خجالت میکشم..تابحال هم برا معاینه داخلی دکتری نرفتم ..۲۰سالمم هس..میشه از تجربیاتتون بگید ک معاینه لگن چجوریه با دسته دستگاست یا چی..تو رو خدا هر چ میدونید بگید استرس و خجالتم بره..واس زایمانم طبیعی دوس دارم ولی باز از اینکه دکترم ببینه وپاهام جلوش باز باشه خجالت میکشم..🥺🥺😪😪😔
ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
عزیزم نگران نباش همه اولش خجالت می کشن با دست درد زیادی هم نداره دردش یه لحظه اس نترس بعد برا زایمان طبیعی اونجا تو دیگه به این چیزا فکر نمی کنه فقط به این فکر می کنی بچه ات سالم به دنیا بیاد
💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512
مثل یه معاینه ساده س مثل وقتی میخان ازت پاپ اسمیر بگیرن...ولی هنوز زود نیست؟؟؟من ۳۶هفته معاینه لگنی دکترم انجام داد
هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد
هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد