2777
2789
عنوان

دوقلو با Ivf 👭

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 30 پست
نه دفترچه ما خیلی خوبه خیلی داروها هزینش کم میشه من مرکز ناباروری رفتم تخمک کشی۴۰۰ازم گرفتن انتقال۳۰ ...

وای خدا خیرت بده ک گفتی همش ناراحت بودم نکنه بیمه پوشش نده این خرج هارو. شما ای یو آی هم کردین یا مستقیم ای وف اف؟ مشکل اصلیتون چی بود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من تهرانم تا چند ماه دیگ اگ جواب نگیرم بله ای وی اف میکنم

من۳بار ای یو ای کردم نتیحه نداد.خب برین ابن سینا یا رویان فکر کنم رویان تحت پوشش باشه

من داروهام میشد۱۸۰۰من با بیمه۸۰۰میدادم میبردم بیمه تاییدیه میگرفتم میاوردم داروهام ارزون میشد

من۳بار ای یو ای کردم نتیحه نداد.خب برین ابن سینا یا رویان فکر کنم رویان تحت پوشش باشه من داروهام می ...

والا میترسم از این مراکز ناباروری پیش 100نفرمیفرستن آدمو الان پیش سیمانورهاشمی میرم فک میکنم یه دکتر بهتر از چندتا دکتر به کارم رسیدگی میکنه

من خودم مطب دکتر میرفتم دکتر تو بیمارستان معتضدی که مرکز ناباروری هستش کار میکنع ولی من مرکز نمیرفتم مطبش میرفتم فقط برای تخمک کشی و انتقالم رفتم بیمارستان که اون دیگه تو مطبش انجام نمیدع چون بی هوشی داره

این یه برنامست برای بارداری وبچه داری خیلی خوبه 

همه مامانای بچه های هم سن بچه هاتون عضوشن ومیتونین با ماماناشون صحبت وتبادل نظر درمورد بچه هاتون کنین وسوال بپرسین

من عضوم به نظرم خیلی خوبه 

اگه خاستین از روی رنگ ابی میتونین نصب کنینبزنین روی این رنگ تا نصب شه

چند سال که اقدام هستین؟

4سال ولی 1سالی هست ک جدی پیگیری میکنم مشکل تنبلی تخمدان دارم 

قبلا دکتر دیگه ای میرفتم فقط قرص میداد منم ک هیچی به هیچی الان عوض کردم دکترم این ماه اولی ک بهم آمپول hmg ودگزا داده

4سال ولی 1سالی هست ک جدی پیگیری میکنم مشکل تنبلی تخمدان دارم  قبلا دکتر دیگه ای میرفتم فقط قرص ...

منم۴ سال که اقدامم.برو پیش دکتری که کارش ناباروری باشه تو مراکز ناباروری مشغول به کار باشه که اگه خدایی نکرده کارت به ای وی اف رسید بتونی انجام بدی مجبور نشی دکترت عوص کنی