شرجی مدیر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 677 عنوان گل وگیاه | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 31 پست سلام گل پتوس دارم برخلاف اینکه همه میگن رشدش عالیه اصلا رشد نمیکنه کسی تجربه داره 1399/04/15 | 16:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samiyar98 عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2042 نه چندین ماه هست که دارمش رشد نمیکنه خیلی کم برگ میاره برگاشم خیلی کوچک هستن رطوبت خونه رو زیاد کن برگاش درشت و پهن بشه یا روزا براش از فاصله ۲۰سانتی بهش اب اسپری کن
شرجی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 677 منم ۲ ساله بنجامین ابلق دارم لامصب همه چیزش عالی هست ولی اصلا رشد نداره فکر کنم ب دست من و شم ... 🥴😄
samiyar98 عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2042 منم ۲ ساله بنجامین ابلق دارم لامصب همه چیزش عالی هست ولی اصلا رشد نداره فکر کنم ب دست من و شم ... ن رطوبت منزل کمه بعدم کلا بنجامین حساسه و رشدشم خیییلی نیس و اصلا جابجاش نکنی
شرجی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 677 رطوبت خونه رو زیاد کن برگاش درشت و پهن بشه یا روزا براش از فاصله ۲۰سانتی بهش اب اسپری کن اینجا رطوبت زیاده بندرعباس هستمهرروز اب اسپری کتم؟
samiyar98 عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2042 اینجا رطوبت زیاده بندرعباس هستم هرروز اب اسپری کتم؟ روزایی ک خیلی گرمه فقط برگاش نباید خیس بشه اسپری رو هوا بگیر از دور ک دور وبرش مرطوب بشه و یک ظرف اب هم کنارش بزار ک خودش رطوبت رو تامین کنه
پری۶۶۷۳ عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 5305 چه خاکی داخلش هست ؟ این فقط خاک برگ داخل گلدان هست من خودم گلدون هاش عوض میکنم و قلمه میزنم همون خاک برگ تنها میریزم دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
samiyar98 عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2042 چه گلی نیاز به نور زیاد نداره؟ و سریع رشد کنه؟ اکلونما.برگ انجیری سانسوریا ارالیا کنتیا شامادورا نخل مرداب
شرجی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 677 اکلونما.برگ انجیری سانسوریا ارالیا کنتیا شامادورا نخل مرداب ممنونم
ghasedakbanafsheh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 6352 ن رطوبت منزل کمه بعدم کلا بنجامین حساسه و رشدشم خیییلی نیس و اصلا جابجاش نکنی بدبختی خیلی جا ب جاش کردم بعد متوجه شدم نباید زیاد جا ب جاش میکردم یعنی قهر کرده بنجامینم؟هرروز غبار پاشی اش میکنم ب نظر شما همین رطوبت براش کافیه ؟بی زحمت اگه راهی سراغ داری بهم بگوخدا خیرت بده 😘😘😘💞💞💞
samiyar98 عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 2042 بدبختی خیلی جا ب جاش کردم بعد متوجه شدم نباید زیاد جا ب جاش میکردم یعنی قهر کرده بنجامینم؟ هر ... سعی کن جابجاش نکنی دیگه اره فعلا قهر کرده برگاش ریزش نداره؟بهش کود بده تقویتش کن ولی درکل رشدشون کمه ب جای جدید ک عادت کنه باز رشدش مث قبل میشه گلم
ghasedakbanafsheh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 6352 سعی کن جابجاش نکنی دیگه اره فعلا قهر کرده برگاش ریزش نداره؟ بهش کود بده تقویتش کن ولی درکل رشدشون ک ... سلام مجدد دوست خوبم، نه اصلا ریزش ندارههمه چیزش عالیه فقط رشد نداره ، پس رشدشون کمه مرسی ک گفتی عزیزمکود تقویتی بهش دادم گلدونش هم عوض کردمتوکل ب خدا ببینم چی میشه بالاخره 😘😘😘ممنون از شما گلم😍😍😍😍😍❤🧡💛💚💙💜💙💚💛🧡🧡❤💛💛💚💙💙💜💜💙💚💚💛🤍🤍❤🧡🧡💛💚💙💜❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣