2777
2789
عنوان

خیلی دلم تنگشه 😭😞

117 بازدید | 8 پست

دو سه روز پیش با شوهرم بحثم شد کلی حرف بارش کردم بهش گفتم بی مسولیت... کلی حرف دیگه که اصن همچین شخصیتی نداره. 

کلا خیلی آدم صبوریه ولی حرفام خیلی بد بود الان سه روز جوابمو نمیده. با اینکه هیچ وقت طاقت نداش یه روز قهر باشیم تا معذرت خواهی میکردم زود فراموش می‌کرد ولی  ایندفعه.. 😞😞

فعلا عقدیم.. 

راهمونم دوره.. 

دوس ندارم کسی ام بفهمه 😞😞

هر چی معذرت خواهی میکنم فایده نداره. 

و درد به مویرگ هایمان رسیده اما هنوز لبخند می‌زنیم :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد بهش پیام نده و پاپیچش نشو .چون معذزت خواهی تو کردی .یکم زمان بده بهش خودش که دلتنگ شده میاد سرا ...

اره خودمم همچین فکری کردم. ولی تحمل ندارم

سعی کن تحمل کنی عزیزم .شما عذر خواهی کردی .دیگه لزومی نداره کش بده .شاید با اصرارای زیاد شما یکم.زود تر باهات آشتی کنه ولی عزت نفست ضربه میخوره. نترس .اتفاق خاصی نمیوفته 

سعی کن تحمل کنی عزیزم .شما عذر خواهی کردی .دیگه لزومی نداره کش بده .شاید با اصرارای زیاد شما یکم.زود ...

مرسی عزیزم

خودتو مشغول کن.. اصولا ادمهای عجول گیر ادمهای صبور میوفتن..

منم عین شوهر توام.. صبورم ولی شوهرم عصبی و زود جوش.. هر چی دلش میخواد بهم میگه .. اولا عذر خواهی میکرد که الان نمیکنه.. من خودم اگر یکی زیاد ازم عذر بخواد و خودشو کوچیک کنه بدتر ازش فاصله میگیرم ولی اگر یه بار عذر بخواد و ازم دور شه از ترس اینکه بینمون دوری نیوفته بعد چند روز میبخشمش.. ولی اگر طرف عادتش بشه اذیت کنه و با عذر خواهی بخواد جبران کنه ازش زده میشم.. الان به معنای واقعی از شوهر عجول و عصبیم خسته شدم.. با اینکه مثل قبل نیست و کمتر چرت و پرت میگه ولی چون ذهنم پر از حرفای بدش تو گذشته از دستش خسته شدم و اگر وجدان نداشتم بهش خیانت میکردم.. از چشمم افتاده. توام سعی کن اگر شوهرت اخلاقش مثل منه و بیشتر تو اونو ناراحت میکنی و اون کمتر تورو ناراحت میکنه و بیشتر اونه که میبخشه... سعی کن این ناراحت کردنهات زیاد نشه.. یه روز ازت خسته شه و دیگری به چشمش بهتر بیاد..من زنم اراده ام قوی تره.. ولی مردها زیاد اراده ندارن...

خودتو مشغول کن.. اصولا ادمهای عجول گیر ادمهای صبور میوفتن.. منم عین شوهر توام.. صبورم ولی شوهرم عصب ...

مرسی آجی از راهنمایی😞