2777
2789
عنوان

لتروزول و علائم بارداری

1192 بازدید | 23 پست

من این ماه از روز ۳ تا ۸ لتروزول خوردم

پریودم همیشه نامنظمه و تاخیر داره و تا سه ماهم میرسه

همیشه هر وقت قرص هورمونی میخوردم اون ماه سر موقع پریود میشدم و پاک میشدم

الآن روز ۴۰ دورم هستم‌. نمیدونم باردارم یا دوباده عقب زده. علائمم مثل نوک سینم درد داره، ی مقدارم حالت تهوع دارم.‌ کسی اینجوری بوده؟ در ضمن سه چهار روز قبل خیلی ترشح داشتم اما دو روزه کمتر شده

جرات بیبی چک زدن ندارم😢😢😢😭😭

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لتروزول خیلی تاثیر داره؟؟؟من ماه قبل ۱۷ دوره خوردم‌اشتباهی🤣سرموقع هم پریود شدم این ماه از پنجم طبق ...

دفعه اولمه مصرف میکنم. خیلی میترسم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
ان شاءالله. التماس دعا

توهم منو دعا کن این ما کلومیفن خوردم دعا کن منم مامان شم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
توهم منو دعا کن این ما کلومیفن خوردم دعا کن منم مامان شم

ان شاءالله عزیزم هر دومون بارداریم

من میخام نماز یکشنبه های ذی القعده بخونم میگن خیلی خوبه. دعات میکنم

ان شاءالله عزیزم هر دومون بارداریم من میخام نماز یکشنبه های ذی القعده بخونم میگن خیلی خوبه. دعات می ...

ان شاءالله😍😍😍خیلییی ازت ممنونمممممم 

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
توکل کن ب خدا ان شاء الله مثبته فردا ی بیبی چک بزن یا سختته بیبی برو آزمایش بدخ

توکل به خدا

دو سه روز دیگه صبر میکنم میرم آزمایش 

خدایا چقدر باید انتظار بکشیم