2777
2789

من پنجاه و سه روزه پدرم آسمونی شده وقتی به مریضیهایی که داشت فکر میکنم و عذابی که میکشید خودمو آروم میکنم که به آرامش رسید هرچند خیلی خیلی دلتنگش هستم ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی ۲۹ ساله طعم پدر داشتنو نچشیدم یکی که دست نوازش رو سرم بکشه نبود یکی که غصه دار که شدم بگه من پشتتم .بی پدری خیلی سخته هرروز از داغ نبودنش عذاب میکشم با اینکه ندیدمش ولی سخت احتیاج دارم بهش😔😔😔

من ی‌ک سالم بود مرد اصلا کمبودش رو حس نکردم

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

منم هشت ماه پیش پدرم فوت شد، داغون شدم خیلی بهش وابسته بودم، شدم پوست و استخون، اما بخاطر بچه هام سعی میکنم حواسمو پرت کنم تا دیوونه نشم یا نمیرم، خدا به دل همه داغدیده ها صبر بده

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد

....

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

هیچی ۲۹ ساله طعم پدر داشتنو نچشیدم یکی که دست نوازش رو سرم بکشه نبود یکی که غصه دار که شدم بگه من پشتتم .بی پدری خیلی سخته هرروز از داغ نبودنش عذاب میکشم با اینکه ندیدمش ولی سخت احتیاج دارم بهش😔😔😔

گریه کن تا خالی بشی ولی بلاخره عادت میکنی