2777
2789
عنوان

بله برون😉

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 33 پست
بچه ها ی سوال اگه خانواده همسرتون برای بلهبرون جاریاتون چیزی جز گل و شیرینی نبرده باشن و بگن برا شما ...

منم دقیقأ همین رو گفتن و مخالفت کردم اما اونا کاری نکردن در حالی که برای جاری هام همه کاری کرده بودن اما به من که رسیده بود میخواستن بدون هیچ هزینه ای تموم کنن برن که موفق شدن گرچه الان که از عروسیم میگذره فهمیدم دروغ گفتن و خیلی ناراحتم چون چیزایی که خیلی دوست داشتم و بین همه مرسوم هست و انجام میدن رو برام حسرت کر ن

منم برام هیچی نیاوردن حالا برا جاری کوچیکه هم خودم میخوام کمکشون کنم سنگ تموم بزارن 

مال من برعکس جاری بزرگام همه چی داشتن و براشون سنگ تموم گزاشتن من که جاری کوچیکم اینجوری هیچ کاری برام نکردن وای که چقدر همه به خصوص فامیل تو روم خندیدن و مسخرم کردن اصلأ یادم میاد اعصابم بهم میریزه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من برعکس جاری بزرگام همه چی داشتن و براشون سنگ تموم گزاشتن من که جاری کوچیکم اینجوری هیچ کاری بر ...

گذشته ها گذشته عزیزم بی خیال بریز دور همه ناراحتیارو میفهمم چقدر سخته منم همین طوری بودم اون موقع حس شمارو داشتم چون باخواهرم باهم نامزد کردیم برای اون سنگ تموم میزاشتن ولی برامن هیچی  ....بالاخره انتخابیه که کردیم بااین فکرا فقط خودمونو ناراحت میکنیم به هیچ کس چیزی نمیشه  من خودم ناراحتیارو ریختم دور و میخوام کمکشون کنم تا برا جاریم سنگ تموم بزارن 😉توهم دیگه فکر نکن بی خیال 

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐
گذشته ها گذشته عزیزم بی خیال بریز دور همه ناراحتیارو میفهمم چقدر سخته منم همین طوری بودم اون موقع حس ...

آره منم همه کینه هام رو بعد عروسیم گذاشتم کنار تا زندگیم آرامش داشته باشه اما دست خودم نیست از وقتی آلبوم عکس جاریم رو دیدم که ای کاش نمیدونم و فهمیدم چجوری شوهرم و خانوادش تو چشمام نگاه میکردن و دروغ میگفتن و یاد پروازی های مادرشوهرم میوفتم قلبم میکشنه دیگه به حرف های شوهرم هم اعتماد ندارم چون اکثر وعده ها و قول هاش دروغ از آب درآمد و زد زیرش