2777
2789
عنوان

بله برون😉

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلأ یه عقد داشتم و عروسی و تمام حنابندون و بله برون و پاتختی هیچکدوم رو نداشتم حتی عیدا و شب یلدا هم هیچ کاری نکردن و مدام میگفتن رسم نداریم و برای بقیه عروسیمون هم نکردیم چند روز پیش خونه جاریم که بودم آلبومش رو آورده بود باهم نگاه کنیم تو عکسا دیدم همه کاری براشون کرده بودن و چه تزئین هایی و کادوهایی یعنی آتیش گرفتم میخوام خفشون کنم

ما واسه عروسمون  چادر سفید.پارچه دانتل و کرپ قیچی کله قند انگشتر شال.کیف و کفش قران سجاد ...

یادم باشه😉

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐

بچه ها ی سوال اگه خانواده همسرتون برای بلهبرون جاریاتون چیزی جز گل و شیرینی نبرده باشن و بگن برا شماهم نمیارن واکنشتون چیه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
بچه ها ی سوال اگه خانواده همسرتون برای بلهبرون جاریاتون چیزی جز گل و شیرینی نبرده باشن و بگن برا شما ...

من خودم جاری بزرگم هیچی برام نیاوردن حالا برا جاریم خودم میخوام تزیین کنم و ببریم😊

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐
من خودم جاری بزرگم هیچی برام نیاوردن حالا برا جاریم خودم میخوام تزیین کنم و ببریم😊

چقدر مهربونی شما 🙂

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
من کلأ یه عقد داشتم و عروسی و تمام حنابندون و بله برون و پاتختی هیچکدوم رو نداشتم حتی عیدا و شب یلدا ...

منم برام هیچی نیاوردن حالا برا جاری کوچیکه هم خودم میخوام کمکشون کنم سنگ تموم بزارن 

بله برون چیه؟

دوتا خانواده قرار میزارن یه جشن کوچیک میگیرن به همه بفهمونن عروس بله رو به کی گفته و ازدواج کرده