2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

1180 بازدید | 101 پست

بچه ها دیروز دومین سالگرد ازدواجم بود پدرشوهرم اینا شام مارو بردن رستوران خواهرشوهرم اینارم دعوت کردن که به خاطر بسته بودن رستوران مجبور شدیم غذابخریم بریم خونه خواهرشوعرم بخوریم اونم مجبور شد کادو بده ۱۰۰تومن داد گفت با اینکه دومین ساگرده.....نباید میگرفتم کادو رو؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه تیکشو انداخت 

چی گف.

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

مگه تو زورش کردی کادو بده.واا

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
آخه تیکشو انداخت 

خب باید شام رو مبردید خونه خودتون!احتمالا ازین ناراحت شده

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

دمش گرم ک داده

تیکه ش مهم نیس مهم اینه ک بی اعتنا نبوده.چون سالگرد ازدواج وظیفه دیگران نیس کادو بدن فقط زنو شوهر ب هم کادو میدن

جبران کن براش

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40