2777
2789
عنوان

گاهی خیلی دیر میشود

117 بازدید | 8 پست

باورم نمیشه که یک حرف و عصبانیت کوچیک باعث شه قلب بایسته....

باز# مثله همیشه میخواست گپ بزنیم اما من باز کار زیاد داشتم و وقت نداشتم پیچوندمش بهم گفت ای کاش نبودم در زندگیت انقدر زجر نمیکشیدی یهو بی اختیار عصبانی شدم و گفتم ای کاش تا صبح نباشی چند ثانیه بهم خیره شد و بعد رفت تو اتاق و درو بست بعد اینکه کارام تموم شد رفتم اتاق موهاش باز بود در اغوش گرفتمش لبخند بی روحی زد و خوابیدیم خواب من اون روز خیلی سنگین بود فردا که از خواب پا شدم....

مگه یک عصبانیت کوچیک انقدر واسه یه قلب سنگینه که قلب وای میسه......

سال ها از اون شب گذشته نمیدونم شاید شب قبلش مرد هراسان دنبال چیزی میگشتم کشو را باز کردم و یهو برگه ای را دیدم برگه را باز کردم جواب سونوگرافی بود خانوادش بهم چیزی نگفته بودن که بدتر از این نشم ...

اون روز میخواست با من باشه تا خبر فرزندار شدنمونو بده .

......

حالا هر روز لباسشو در دست میگیرم و گریه میکنم و میگم منو ببخش اما انقدر ناراحته که تا اخر و برای همیشه جواب نمیده......

گاهی وقتا خیلی دیر میشه......

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حامله بودی مک

بله

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......
کی بود

یکی بود نام نمیبرم

الان اون چیزایی که همسرم برام ارزو میکرد افتاده و من وضع خوبی دارم اما الان من ارزو میکنم زمان برگرده بلکه اونی شم که همسرم میخواست.......

لغو زدی چرا🙁😐

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞