2777
2789
عنوان

زگیل

| مشاهده متن کامل بحث + 1854 بازدید | 20 پست

(زگیل +سرکه سیب =با نابودی)

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه‌ 

من علی هستم ۲۵ساله از خوزستان 

اقا چجورش کار نداریم 

من مبتلا به چندین دونه یا همون زگیل رو حالت تناسلیم  پیدا شد ک کلی منو آزار میداد هر کاری ک شما یا دکترا میگفتن من انجام دادم نمیدونم از لیزر و فریز و هرچ 

کلی هرینه کردم اما خوب نشدم و بیشتر هم شدن 

گول این دکترا و پیجهای اینستا رو نخورین هزیزنه الکی نکنید بخدا هیچ راهی برا خوب شدن ندارن جز این ک سیستم ایمنی بدنتو قوی کنی 

دوستان تنها راه درمان زگیل سرکه سیبه هر جا بدنتون زگیل زده فقط از سرکه سیب استفاده کنید بشرفم ب یکماه نمیکشه انگار ن انگار زگیل داشتیه 

یک ماه گوشت قرمز نخور

یه ویتامین سی بخر روزی یکی استفاده کن  

با آب داغ و با نوک ناخونت اون ناحیه رو بخراش 

سرکه سیب بزن تا احساس سوزش کنی کمتر از یکماه خشک میشه میره خوب نشدی بیا زیر این نظر هر چ دلت خاس بگو 

من این نظر رو دادم چون میدونم زگیل چقد رو روحیه ادم تاثیر داره و اذیت میشی 

ب امید بهبودی ❤️

وا گریه چرا ‌.....برو پیش دکتر کرایو کنن تموم تویک جلسه تموم میشه .واینکه شیره ه درخت انجیر عالیهههه

ای وای من پخش شده کل بدنم ۱۲ جلسه کرایو کردم هنوزم موندن فقط میخوام بمیرم از ۷ سالگی داشتم تا ۱۵ سالگی پیگیری نکردیم بعدش ک عود کرد ریخت کل بدنم افتادم پی دکتر اولش اسید و پماد دادن ک بدتر پخش شد بعد رفتم کرایو ی کمی رفت بقیه اش موند یا برگشت احساس میکنم تو واژنمم هست یه چیزایی ولی مجردم خودمم بخاطر اینا هرچی خواستگار دارم رد میکنم به خودکشی فک میکنم ینی در اون حد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای من پخش شده کل بدنم ۱۲ جلسه کرایو کردم هنوزم موندن فقط میخوام بمیرم از ۷ سالگی داشتم تا ۱۵ سال ...

چجوری بود؟ 

علایمش چیبود زگیل هات؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
برجستگی های پوستی بدون خارش و درد .. بعضیاشون هم همسطح با پوست هستن فعلا تحت درمانم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

منم امروز تست دادم

خدابخیر کنه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
برجستگی های پوستی بدون خارش و درد .. بعضیاشون هم همسطح با پوست هستن فعلا تحت درمانم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تناسلی هم هست؟