2777
2789
عنوان

ویروس جدید 😷

257 بازدید | 16 پست

بچه ها یه ویروس جدید اومده ترو خدا مواظب باشید یهو غافل گیر تون میکنه من تا دیروز بعد از ظهر خوب خوب بودم از بعد از ظهر ساعت 7 شب سرگیجه گرفت منو وحشتناک فک میکردم خونه داره دور سرم میچرخه شب گلو درد شدم از صبح هم استخون درد شدید همراه با سردرد و سرفه های خلطی

سه روز پیش خواهرم این ویروس گرفت حالاامردز من و پسرم مبتلا شدیم ولی خدارو شکر ویروس‌ی که گفتم زود گذره کلا یکی یا دوروز بیشتر طول نمی‌کشه 

ولی مواظب باشین که خدایی کرده شما مبتلا نشید خیلی علائم شبیه کرونا هست ولی زود گذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من از دیروز خیلی بی حالم ، و کمر و استخونام بشدت درد میکنه و سرم درد میکنه به نظرتون خمین ویروس ...

من اینو یهو گرفتم از دیروز بعدازظهر منو انداخت الان خداروشکر خیلی بهترم احتمال داره شماهم همین ویروس و گرفته باشید 

نه کرونا به یکی دوروز خوب نمیکنه کلا دوهفته میندازت  تنفست سخت و خیلی علائم دیگه داره ولی اینا ...

خب شما خیفیشو گرفتی خیلیا علائم ندارن یه علائمشون خفیفه

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
خب شما خیفیشو گرفتی خیلیا علائم ندارن یه علائمشون خفیفه

چون حدود سه چهار روز پیش خواهرکم گرفت یه صبح تا شب حالش مثل من بود داغون ولی از صبح روز بعد خیلی حالش بهتر شد الانم که خوب خوب شده