2777
2789
عنوان

دختر داشتن

345 بازدید | 33 پست

زوج جوانی پس از مراسم عروسی راهی خانه شان شدند. این دو تصمیم گرفتند که صبح روز بعد، هرکسی درب خانه را زد، در را به رویش باز نکنند. آن شب گذشت... 

فردا صبح اولین زنگ در به صدا در آمد. متوجه شدند، پدر و مادر پسر پشت در هستند. طبق تصمیمی که از قبل گرفته بودند در را باز نکردند... 

بعد از مدتی دوباره زنگ به صدا در آمد... این بار مادر و پدر دختر بودند، ناگهان هر دو نگاهی به هم انداختند. اشک در چشمان زن حلقه زد و مرد مجبور به باز کردن در شد! 

سالها گذشت... از آن ماجرا مرد هیچ حرفی نزد تا اینکه خدا به آنها ۴ پسر عطا کرد و سپس یک دختر! هنگام تولد دختر، مرد چندین گوسفند سر برید، کلی نذری داد و جشن و پایکوبی برپا کرد. همه به تعجب درآمده بودند...

یکی پرسید برای تولد پسرانت انقدر خوشحال نشدی که این دختر تو را شاد کرد! جریان از چه قرار است؟ 

مرد پاسخ داد: این دختر همانی است که روزی در را به رویم خواهد گشود

الهی هیچ خونه ای بی دختر و دامن هیچ پدرمادری بی دخترنمونه به حق فاطمه آمین❤

خدا حفظم کنه

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظم کنه

😂😂

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

عالی بود دختر بینظیره.خداکنه ب ماهم بده

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم