2777
2789

سلام عزیزای دلم باتوجه به گفته دوستمون بنده ابجیم هم مصرف کننده هست هم فروشنده محصول زیادی استفاده کرده اما بعضیاش اثرنداشته بعضیاش اثرشون دور بوجود میومده اما با قرص هیرواندامش واقعا ناز شده باسن بزرگ شکم تخته صورتش تپل شده با روغن وقرص به مدل دلخواهش رسیده و تاالان ۳ماهه میگذره شکر خداباازمایشی که داده هیچ مشکلی نداشته میتونید به خطش تماس بگیرید یا تو اینستا بهش چت کنید ۰۹۳۸۲۸۵۸۴۱۳noroozi4677 اگر واقعا قصدتون آن ام بی عیب نقص هست تماس بگیرید وگرنه وقت خودتونوالکی هدر ندید ممنون

عه واقعا؟ من خودمو میکشم با ورزش بلکه یه کم با س نم بره بالا.اما نمیشه😥😥

دوست گرامی اگه واقعا دنبال دارو گیاهی هستی بهت شماره میدم چندین مدل دارو گیاهی دارن که خودشونم مصرف کننده هستن میتونی خرید کنی بری آزمایشگاه تست کنن ومطمئن بشی که حتی ۱درصدمواد شیمیایی نداره۰۹۳۸۲۸۵۸۴۱۳نوروزی هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من استفاده کردم از قرصش تقریبا 6 ماهه دارم میخورم 5 سایز بیشتر شده و واقعا راضیم  قرص حجم دهند ...

گلم شما ۵سایزتو۶ماه اضاف کردید پک اگر قوی باشه تو ۱ماه ۳تا۴سایز بهتون میده از آرال قوی‌تر هیروداروملیساو بی ان پی هست بدون عوارضن۰۹۳۸۲۸۵۸۴۱۳ خواستی ازشون مشاوره بگیر

چی همه تبلیغ🥴🥴😐

سایت تبادل نظره ک بقیه تجربه کسب کنن یا فروشگاه اینترنتیه؟؟

خانما تو رو خدا یکی صادقانه بگه برای چاقی باسن کی کپسول مصرف کرده و آیا راضی بود با نه؟ عوارض؟؟

نخورین اصلا من قرص پاور تاپ هیرو خریدم شکم درد کلیه درد بی حالی خستگی پادرد آمد سراغم نمیدونم چم شده ...

ای وای من میخواستم بخرم خوب شد نخریدم. دوستان لطفا این قرصارو نخورید اینا دگزا و کورتون دارن برا همین باعث میشه بدن حجم بگیره و بعد از ۱ سال نم نم برگشت داره و عوارض بر روی کبد و کلیه و معده میزاره. 

من و  دوستم باهم سفار ش دادیم البته شیاف باسن ساز  من از  گوگل و دوستم از این پیج  kerem.poost   اما ما شیاف سفارش دادیم  دوستم ۴۵۰  و من  ۳۲۰  ظاهرا کاملا شبیه بودن و من فکر میکردم  خیلی خوب گرفتم  دوستم همون  هفته اول  لگن درد داشت و من باز فکر میکردم دوستم فیک گرفته و من اصل بعد از مدتی دوستم  باسنش شروع به حجم دهی کرد ولی متاسفانه من هیچ تاثیری ندیدیم 

دوستم باسنش ۹ سانت حجم گرفت عالی شده بود منم  تصمیم گرفتم سفارش بدم  خلاصه شیاف رو گرفتم و دوماه کامل مصرف کردم من درد لگن نداشتم ولی  ۶ سانت نتیجه گرفتم و میخوام دوباره بگیرم   متاسفانه محصولات فیک ۸یلی زیاد شده مثل من گول نخوردی گوگل اکثر محصولاتش درجه دو یا فیکه 

من شماره  میزارم خودتون میتونی مشاوره بگیرید  ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲   پیجشونم بالا براتون فرستادم فقط خواهشا بگید از طرف کردستانی هستین   انشا الله شما هم راصی باشید 

این عطاری کاملا مشاوره میده خیلی منصف هستن  اصلا به فکر منافع خودش نبست اگر  براتون حتی ضرر داشته باشه  بهتون میگه  میتونید کامل شرایتتون رو بگید