2777
2789
عزیزم واسه افزایش سایز سینه قرصی دارویی چیزی هس مصرف کنم چن سایز اضافه بشه

میتوانید از پودرهای حاوی پروتئین و قرص های حاوی کلاژن به همراه ورزش های سخت استفاده کنید چون نقش اصلی را ورزش ایفا میکند و شاید پروسه این کار۶ ماه الی دو سال طول بکشد پس نباید دلسرد شوید.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا کوچیک میگفتن بهتر العان میگن بزرگ  

زیاد کوچیک خوب نیس زیاد بزرگ هم دیگه زشته یه خونومی میشناسم سایز90میگه آرزومه اونقد کوچیک بشن ک خواستم یه جایی برم جوراب بزارم تو سوتینم😂💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
اکثر خانوما زیر80هستن 💎

من خودم ۶۰ هم نیستم🤣

ایده آل رو گفتم

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

من خودم ۶۰ هم نیستم🤣 ایده آل رو گفتم

زیر 60ک صافه😐💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
زیاد کوچیک خوب نیس زیاد بزرگ هم دیگه زشته یه خونومی میشناسم سایز90میگه آرزومه اونقد کوچیک بشن ک خواس ...

من ۸۵ اولا حرصم در میومد خواهر شوهرام ۷۰ ۶۵ دیگه هی بهم تیکه مینداختن حالا که سایز بزرگ مد شده اونام جوراب میزارم من تیکه میندازم بهشون کیف میکنم

کسی آشنا استفاده کرده؟

اگه روغن یا کرم بود میشد گفت اثر داره ولی هرچیزی که وارد معده میشهبه همه ی بدن سرایت میکنه

مگه معده هوشمنده که بگه برو تو باس ن یا سینه؟

اسم کاربری من یه کلمه آلمانی هست به معنی گنج من عزیز من یه چیزی تو مایه های عشقم.
کسی آشنا استفاده کرده؟

سلام اسی قرص مصرف کردی؟چیشد؟میخام بخرم منم

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

سلام، 

من استفاده کردم هم از قرصش وهم از ژلش 

6 ماه قبل از عروسیم استفاده کردم و واقعا راضی بودم هنوزم دارم استفاده میکنم

ژل و قرص حجم دهنده سینه و باسن آرالو استفاده میکنم 

اگر خواستید تهیه کنید از نمایندگیش بخرید 

این دوتا شمارست 

09120132883 /09120750932 

عه واقعا؟ من خودمو میکشم با ورزش بلکه یه کم با س نم بره بالا.اما نمیشه😥😥

من استفاده کردم از قرصش تقریبا 6 ماهه دارم میخورم 5 سایز بیشتر شده و واقعا راضیم 

قرص حجم دهنده سینه و باسن آرال من دارم استفاده میکنم